pluto_nova
Moderator
Dzięki dziewczyny, w ciążach miałam robione obciążenie daaaawno temu to pamietam jak to wyglądało, chciałam się upewnić, że to badanie wygląda tak samo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny, w ciążach miałam robione obciążenie daaaawno temu to pamietam jak to wyglądało, chciałam się upewnić, że to badanie wygląda tak samo![]()
Robiłaś krzywą glukozy czy insulinowa ?Ja polecam, robiłam w ciążach. Potem jakiś czas po ciąży i było okej wszystko.
Zrobiłam jakiś tydzień czy dwa temu i dupamam metę
Robiłaś krzywą glukozy czy insulinowa ?
No na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był spory@Anasta07 czemu "wow" na moje wyniki? Widzicie w nich coś złego czego ja nie widzę? Oprócz insuliny oczywiście, ale już ją unormowałam
Masz też za niski poziom witaminy D3No na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był sporyA lekarz coś mówił o dysproporcji stosunku lh:FSH?
Tak tak wiem, już też suplementuje. Te wyniki były 2 lata temuMasz też za niski poziom witaminy D3
Nie mówił nicNo na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był sporyA lekarz coś mówił o dysproporcji stosunku lh:FSH?
Ja miałam podobny stosunek fsh do lh i też lekarz nic nie powiedział. U mnie w lutym fsh 7.2 a lh 4.8 a w maju już fsh 6.61 a lh 5.81 wiec juz zbliżony do 1.Nie mówił nicmyślałam, że ważne że LH nie jest większe od FSH. A o czym może świadczyć ta dysproporcja?
No jak zobaczyłam jakie krzywe insulinowe mają niektóre z was i już dostają metformine to faktycznie moja to kosmos była![]()