Asiulinka , Nusia - Dziekuje , i wierze gleboko ze Moj Facet pojdzie po rozum do glowy. Bardzo kocha Blaneczke i nie wyobraza sobie zycia bez naszego Aniolka , takze jeszcze Ona potrafi go postawic na nogi jak juz miedzy Nami jest wielka klotnia
a zaczyna sie od slowa do slowa i kazde z nas chce miec swoje ostatnie slowo
i tu jest blad, ale to wina charakterow ...
ale zeby nie bylo ...to ja zawsze musze mu ustapic jak minie mi zlosc i nie potrafi przeprosic z serca tylko tak na odczepne ....
a co najgorsze ze nie wiadomo skad mu sie to wzielo
bo jego rodzice sa jak najbardziej OKa .
Noi jest leniwy jak kazdy facet praktycznie , pracuje i mysli ze odwala wielki kawal roboty,(owszem doceniam jego prace ale praca domowa a praca za kase jest inna
) a ja mam zapie.... caly dzien w domu i przy Malej(to akurat kocham)-ale ma pretensje ze bawie sie z mala a nie co stam robie ....innego np.prasuje
i ugotowac obiad , poprasowac , poprac i podac mu wszystko jeszcze do pracy przed wyjsciem.
siet ....czasem mam dosc mysli ze jestem chyba robotem jakims 

dziwna sprawa. no to sie wygadalam ...ale Kocham Go 
a zaczyna sie od slowa do slowa i kazde z nas chce miec swoje ostatnie slowo
i tu jest blad, ale to wina charakterow ...
ale zeby nie bylo ...to ja zawsze musze mu ustapic jak minie mi zlosc i nie potrafi przeprosic z serca tylko tak na odczepne ....
a co najgorsze ze nie wiadomo skad mu sie to wzielo
bo jego rodzice sa jak najbardziej OKa .Noi jest leniwy jak kazdy facet praktycznie , pracuje i mysli ze odwala wielki kawal roboty,(owszem doceniam jego prace ale praca domowa a praca za kase jest inna
) a ja mam zapie.... caly dzien w domu i przy Malej(to akurat kocham)-ale ma pretensje ze bawie sie z mala a nie co stam robie ....innego np.prasuje
i ugotowac obiad , poprasowac , poprac i podac mu wszystko jeszcze do pracy przed wyjsciem.
siet ....czasem mam dosc mysli ze jestem chyba robotem jakims 

dziwna sprawa. no to sie wygadalam ...ale Kocham Go 

) się kłócić. Czasem też mnie to wkurza, bo ja kipie, krzyczę, a on w miare spokojny.
, rozcienczam i dodaje lyzeczke glukozy i pije