LadyCaro
Fanka BB :)
Panthenol byl granyJa używałam na to PANTHENOL 10%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Panthenol byl granyJa używałam na to PANTHENOL 10%
Na tym miałam naturalnyostatni raz farbowałam się na początku lutego, na kolor zbliżony do naturalnego wiec to już w sumie wlasciwie chyba mój naturalnyZobacz załącznik 1415144
To gorzej… zostaje wam albo dobry farmaceuta albo dermatologPanthenol byl grany
Jak czuje ból/pieczenie to ja fenistil żel stosowałam z zalecenia lekarza. Panthenol+ fenistil i po tygodniu nie było prawie śladu.Panthenol byl grany
wapno, kremy, pantenole i inne bajery i jak to mówią... Do wesela się zagoiEj dobra, kto sie zna. Mam sie martwić?
Zobacz załącznik 1415141
No nie mów, że nie znasz imion jego dzieci xD
Xavier, Fabienne (ona określa się jak Fabka xD), Etiennette, Vivienne Vienna, Falco Amadeus![]()
Ognista czerwień! Cudnie
No i o to chodzi. To trochę taka terapia grupowa. Trochę o seksie, orgazmach, pogodzie, imionach dla dzieci, staraniach, badaniach, testach i doświadczeniach świeżo w ciąży przyszłych mam, oraz już mamW ogóle powiem Wam, że byłam dzisiaj totalnym emocjonalnym flakiem i nawet nie wiem kiedy z Wami z tego flakowania wyszłam![]()