reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
nie wiedziałam :O narazie zostało nam 1,5 odcinka bo już nie daliśmy rady :D

w ogóle mam wrażenie, że już brzuch mnie boli jak na okres, a teoretycznie jeszcze ponad tydzień. W ogóle będę mieć okres idealnie na moją nową robotę 🤦‍♀️
Mnie potrafił boleć brzuch okresowo tydzień przed okresem 🙈

I ja! 😂
Ja właśnie nie bardzo pilnuje... tzn, z racji, że jestem w domu to jem normalne śniadanie i robię domowe obiady ale z drugiej strony jak jestem w domu to mam ochotę co chwilę coś podjadać... (dlatego nie chodzę do sklepu bo pewnie bym coś kupiła a jak idzie stary to on kupi tylko to co się mu powie i to też niekoniecznie) do tego mam problemy z żołądkiem, bo raz mnie boli z głodu a za chwile mi niedobrze i mam takie bóle...
A bierzesz jakieś leki osłonowe na żołądek?
Dokładnie.
Ja jeszcze bez ciąży przerzuciłam się na majtki menstruacyjne i to jest po prostu czyste złoto.

W ogóle nigdy nie spałam w majtkach, zawsze mi mama mówiła że to niehigieniczne i jak kiedyś się o tym dowiedziałam w sensie, że ludzie tak śpią to szok :D Moja córka oczywiście też śpi bez ;)
Dla mnie szokiem było jak na forum się dowiedziałam że ludzie śpią na codzień bez majtek xD
Proszą lekarza czy można to jakoś w aptece na miejscu ogarnąć? Brałam do tej pory ovitrelle i tez bywało licho z dostępnością no ale jednak był a tego dziadostwa nigdzie nie ma.

W lipcu druga cześć 🤩🤩🤩

Patrzyłam, wczoraj był w Giżycku jeden ale nie będę jechać przez pół kraju po jeden zastrzyk 🤣 ja jestem z łódzkiego 🤷🏻‍♀️

Wg wskazań labu. Niektóre mówią 2-3 dni, inne 2-5 a nawet do 7 dni. Trzeba spojrzeć tam gdzie będzie robił badanie albo zadzwonić i zapytać.
Trzeba pójść do lekarza po nową receptę, nie ma zamiennika. I faktycznie, jak patrzyłam w styczniu to jeszcze parę było, a teraz zupełny brak. Pewnie się już wszystko wyprzedało, a produkcja wstrzymana.
no mnie właśnie najwcześniej tydzień przed. Może przyjdzie szybciej
Mnie ostatnio bolało od dnia owulacji prawie do okresu, ale z przerwami. Ale to chyba dlatego że była potrójna owulacja, musiało być trochę tego płynu który mi tam wszystko drażnił.

Jest taka stronka Link do: Informator o Terminach Leczenia Index
Nie wiem na ile się sprawdza, bo tylko o niej slyszlaam ale możesz przetestować i dać znać;)
Tak to ta strona. No u mnie jak dzwoniłam to się pokrywało z tym co było na stronie. Tylko właśnie w tych miejscach z najkrótszym terminem mieli problem z terminem opisu. I w jednym szpitalu powiedziała mi pani uczciwie - nawet do 2 miesięcy się czeka na opis bo nie ma lekarza. Ale tez nie wszytskie miejsca są na tej stronie i ja się ostatecznie zapisałam właśnie do takiego poza strona ;)

reklama
Do góry