Annajenkins
Aktywna w BB
Ja mam taki plastikowy pojeminczek do nabierania ryzuto samo, też mam kieliszek w kiblu i stary się pyta po co mi to xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki plastikowy pojeminczek do nabierania ryzuto samo, też mam kieliszek w kiblu i stary się pyta po co mi to xD
ja ogólnie właśnie najcęściej sikałam na strumienie i nawet na pasek owulacyjny uiałam nasikać, ale odkąd właśnie, że tak brzydko powiem orznęłam takim strumieniem pod ciśnieniem i wyszła fałszywa kreska to już moczę prawilnie w kieliszkuNo właśnie kiedyś miałam pytać w co sikacie jak nie robicie stumieniowych testów![]()
Ja do kieliszkaJa mam taki mały kubek jak np. Do espresso xD
ja odbieram z paczkomatu ze starym, czasem sam mi odbiera, ale zamawiam zawsze z jakimiś witaminami czy innym shitem i nie pytaJa tez mam szafkę wstydu! Poprzykrywalam jakimiś kremami żeby się Stary nie pokapowałi to są jedyne paczki z paczkomatu, które odbieram sama żeby o nich nie wiedział
![]()
Moj raz odebrał 10 pinkow, stwierdził tylko że oszalałam i juz nic nie komentował wiecejJa tez mam szafkę wstydu! Poprzykrywalam jakimiś kremami żeby się Stary nie pokapowałi to są jedyne paczki z paczkomatu, które odbieram sama żeby o nich nie wiedział
![]()
nie, jakiś noname z allegroA to był pink? Czy ten z rosska? Kupiłam same pinki strumieniowe, bo jak widziałam ze te z rosska oszukują to uznałam że nie dam się oszukać![]()
Może stary nie wie co to dlatego nie pytaJa mam taki plastikowy pojeminczek do nabierania ryzuale maz nigdy nie pytal po co mi to. Wczesniej uzywalam pojemiczka menstruacyjnego (byl i tak za duzy) ale wszystko sie mi lalo po rekach
![]()
Ja na strumienie obecnie sikam. Natomiast na te paski już nie próbowałamja ogólnie właśnie najcęściej sikałam na strumienie i nawet na pasek owulacyjny uiałam nasikać, ale odkąd właśnie, że tak brzydko powiem orznęłam takim strumieniem pod ciśnieniem i wyszła fałszywa kreska to już moczę prawilnie w kieliszku![]()
Ja tez jestem takim cichym ninja a ten i tak słyszyHahaha śmieje się do telefonuteż mam swój kieliszek w łazience, ale stary już wie po co mi jest. I też mnie podsłuchuje w okolicach końca cyklu, choć staram się tam maksymalnie cicho robić ten test, on jeszcze wtedy śpi, wracam do sypialni i pyta: i co jest ciąża?
![]()