Ja mam się pojawić w 15 dctak, sztuczny - 10 dc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam się pojawić w 15 dctak, sztuczny - 10 dc
mi kazał przyjść 10-11 dc. Mam nadzieję, że 1 wizyta wystarczyJa mam się pojawić w 15 dc![]()
Gdyby leki szkodziły dziecku to by ich nie stosowali tak nałogowo i w takich dawkachJa ogólnie nie lubię tych cykli bezowulacyjnych. Zachwalam podejście na naturalnym cyklu wtedy zero estrogenów zero progesteronu i zero stresu, że jakies leki mogą zaszkodzić dziecku![]()
Dobrze ze szybko zareagował, wiadomo czas ucieka. Im szybciej zaczniecie tym szybciej masz szanse na dzieckoDziękipoczytałam Wasze komentarze na spokojnie i ulżyło mi jeśli Wam wychodziły różne wyniki. Tylko zastanawia mnie czemu lekarz nie powiedział że może być błąd. Tylko nastraszył że jest źle i za niskie do refundacji leków ale że FSH 13 to będzie refundacja
![]()
Każdy przypadek jest inny. U mnie na cyklu sztucznym hormony miałam na beznadziejnym poziomie mimo przyjmowania ogromnych dawek leków co 4h (również w nocy) i ciazy nie utrzymalam.Gdyby leki szkodziły dziecku to by ich nie stosowali tak nałogowo i w takich dawkachja np wole być na lekach jak bym miała podchodzić do transferu bo bez wspomagania nie mogłam utrzymać ciąży.
No tak zdarza się i tak, kazdy różnie reaguje. Nie mniej jednak leki te dziecku nie szkodząKażdy przypadek jest inny. U mnie na cyklu sztucznym hormony miałam na beznadziejnym poziomie mimo przyjmowania ogromnych dawek leków co 4h (również w nocy) i ciazy nie utrzymalam.
Dlatego raczej są wiarygodne i na wahanie o 1 to bym nie liczyła. Ale jak łapiesz się jeszcze graniczne na refundację leków to korzystaj póki możesz, bo to jest ogromna różnica w kosztach.Ta sama klinika na miejscu robione czekałam godzinę na wyniki
Alez oczywiście już zapisujeDlatego raczej są wiarygodne i na wahanie o 1 to bym nie liczyła. Ale jak łapiesz się jeszcze graniczne na refundację leków to korzystaj póki możesz, bo to jest ogromna różnica w kosztach.
@Brakujemiwiary a ja się mogę dodać do kalendarza? Wczoraj była szybka wizyta u gina, dzisiaj start stymulacji Menopurem i w poniedziałek pierwsza kontrola jak idzie
. Czyli 27 czerwca
.
Jaką masz dawkę Menopuru ?Dlatego raczej są wiarygodne i na wahanie o 1 to bym nie liczyła. Ale jak łapiesz się jeszcze graniczne na refundację leków to korzystaj póki możesz, bo to jest ogromna różnica w kosztach.
@Brakujemiwiary a ja się mogę dodać do kalendarza? Wczoraj była szybka wizyta u gina, dzisiaj start stymulacji Menopurem i w poniedziałek pierwsza kontrola jak idzie
. Czyli 27 czerwca
.