U
użytkowniczka 212
Gość
Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anal -NIE ... WIELKIE NIE.kurde, szkoda, że jest tak późno i już mało dziewczyn jest, uważam, ze temat zacny
prosze mi tu od rana pisać o lodach i minetach bo chętnie poczytam xD
Mi też wychodzi jakoś tak 5-6 lipcaŻebyście się nie zdziwily jak się spotkamy na marcowych
Ja jutro robię zastrzyk z ovitrelle! Kiedy będziesz testować? Ja planuje 4 lub 5 lipca bo gin mi kazał progesteron zbadać to betę machne![]()
Ja sama nie dałam radyJa do swojego starego nie mam tyle zaufania by dac mu mój najcenniejszy lek za 160zl ovitrelle do reki. Jeszcze przypadkiem go rozbije lub wyleje. Wolę to sama zrobić i mieć pewność że będzie dobrze![]()
Myślałam, że tą odpowiedzią ciągniesz wątek seksu analnegoJa sama nie dałam radyA jak on mi wbijał, to krzyczałam jakby ze skóry mnie obdzierali... Ale nic nie bolało
Krzyki tak na zaś, w razie czego
...
Mojemu tez kiedyś obiecałam i pamiętał jakby nie wiem miała odbyć się jakaś ważna ceremoniaPozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
U mnie też piesek wlecialDobra dziewczyny! Ja idę się bzykać! Dziś na pieska![]()