Mmiiaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Bo wszyscy mają weekend"...Jaki tu dzis spookóóóój![]()
Nie wiem czy gratulować czy współczućDo Polski dotarły hiszpańskie upały![]()
No my też, i to długi bo wczoraj było święto"Bo wszyscy mają weekend"...![]()
Nie wiem czy gratulować czy współczuć
No my też, i to długi bo wczoraj było święto![]()
Super! To tylko potwierdza ze sie nie doceniaszPamiętacie jak wysłałam megasłabe, pisane na szybko teksty starając się o pracę? Przeszłyale z racji, że nie było ogłoszenia, a jednie cynk od znajomego, nie wiedziałam za co mialabym dokładnie odpowiadać i tu się zdziwiłam, mega wyzwanie i abstrakcyjna dla mnie branża. Nie wiem czy coś z tego będzie i czy tego chcę, ale śmieję się w duchu, że teksty przeszły.
Wspolczucie bedzie sie należało od poniedziałkuNie wiem czy gratulować czy współczuć
No my też, i to długi bo wczoraj było święto![]()
Hej, trzymajcie się wszyscy! Jak teściowa w ogóle? Jak się przyszłość przedstawia?Heloł Lejdis ja dziś wstałam o 6 bomiał kryzys gastryczny po czym pomyłam okna ogarnęłam chatę i jadę do teściowej pomóc z zakupami i ogólnie mam stresaaaa.... Mijają dwa tygodnie od śmierci teścia i zapowiada się ciężkie popołudnie. Miłego dla Was
Ps. Ja hybrydy robię sobie sama od dobrych kilku lat, pewnie jakieś 8 i mam chillout i mnóstwo kasy w portfelu z tego tytułu![]()
Zapomniałam ze dzisiaj trzeba khm khm szukac kwiatu paproci :ONo właśnie ja nie rozumiem czemu w innych krajach w noc Kupały jest wolne a u nas nie![]()