reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Idu robić frytki...Któraś chce????
Z serem i majonezem...

z serem???? a to tak serem po wierzchu sypiesz?

Dziękuję za życzenia.:-) Twojemu mężowi z okazji imeinin życzę dużo zdrówka, szczęścia i żeby dawał duuuuuuuuuuuużo zadowolenia ukochanej żonie.:rofl2:
A co z tym jego okiem? Mam nadzieję, że wszystko ok.:tak:

Dziekuje za zyczenia i troske, z okiem wszytko w porzadku na szczescie choc z poczatku nie wygladało to dobrze, ale najwazniejsze ze ok.

Moje dziecko próbuje zasnac...a przy tym gra mi na nerwach:no:

Bodzia śliczne scrapki, a ten jeden to w pociągu? gdzi eto jechaliście?

reklama
Bodzia frytki ze serem? majonezem? hmmm ..da sie to w ogole zjesc?

Kto ma dzis w planach : odkurzanie, mycie podlog, sprzatenie lazienki? Zapraszam do nas na kawke i wyzycie sie...Kuba mi nie pozwala na takie male PPD nawet ;-(

Agatka posypuje serem po frytkach.
Meg da się pycha są:-DFrytki z majonezem pierwszy raz jadłam 10 lat temu w Berlinie a z serem zrobiła koleżnka moja kiedyś.Najadłam się, njadłam Młodego teraz czas pobojowisko w kuchni uprzatnąć, herbatke wypić i pójdziemy się przejść...

Bodzinka dzięki za frytki.:-) Skrapki fajne.

super ze sie nikt nie wprosil ;-) mamy cala pake dla nas :-)
Ja się chętnie wproszę ale tylko na kawkę i ciasteczka, bo do sprzątania się nie piszę.:-p:rofl2:

Grzesiek nie dospał, bo Maciek go obudził i strasznie teraz marudny jest.:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale szybko obiadek zapodałam, więc ja Maciek zje, to się ubieramy i na spacerek idziemy. Może dośpi na spacerze.:tak: A z tak pieknej aury, to aż grzech nie skorzystać.:-) A przy okazji małe zakupki zrobimy.
No to na razie. Do zobaczenia wieczorkiem.:-)

reklama
hej wam,
W koncuw eekenddd
ja juz po pracy,,naraeszcie,,dzisiaj bym jeszcze godiznke miała i rozniosła te dzieciaki,,normalnie dzisiaj były niemożliwe,,ach bym im dała czadu,,durne bahory,,sorry,,ale mus ie gdzies wyłądowac,,,:wściekła/y::no:..
A tak poza tym,to u mnie ciepło,a wrecz duszno,,slonkos ie chowa,,cuzje ze deszcz dizisaj spadnie,,ale fajowo,jest,,,
ja niedlugo po syncia,,teraz serki jem,kawe piję,i luzuje sie weekendem,,,

Solenizantom sto lat sto lat

o kurczaki frytki miałyście,,ja uwilbaim fryty,,mniam pysznosci,,zostało cos dla mnie,,choc jedna???

Bodzia idz aaa kotki dwa..odetchnij heee

Do góry