reklama
Bodzia śliczne to zdjątko w podpisie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Potem tą stokrotke spróbował zjeść

:-):-):-):-)
Potem tą stokrotke spróbował zjeść![]()

Cześć melduję się po dłudim ale fajnym dniu.nie czytałam Was jeszcze ale doczytam może później.zaraz idę kąpać bączka a potem pakowania ciąg dalszy,ale cały dzień spędziłam z mama w mieście i obiadek w knajpie.supeer.

Bodzia moj Kuba tez niezly jest...moze nie je stokrotek ale jak urwie kwiatkowi lepek to probuje potem naprawiac ;-)

Anula fajnie ze mily dzien mialas :-)
Dziekujemy za komplementy...Kuba podobny do taty bardziej jednak (na NK to wiadac

Anula fajnie ze mily dzien mialas :-)
Dziekujemy za komplementy...Kuba podobny do taty bardziej jednak (na NK to wiadac

reklama
nadrobiłam Was Kobiety i;
Aluśka szczerze współczuję i popieram Bodzie spakuj się i jedź do rodziców nawet sama jak m. zatęskni to zrozumie i zrobi wszystko żebyście byli razem,
Meg Kuba słodziak a jaki przystojny

Bodziu Scrapki super nigdy nikt Ci nie dorówna,a Lolek to już sama wiesz i na pewno dasz radę go tak wychować,a jeśli chodzi o sandałki to preferuje jasne ale nie wiem czy to dla Ciebie dobry pomysł;-);-)
Madźka udanego weekendu
No i więcejnie pamiętam,Staś uśpiony m. w pracy a ja zaczynam wieczór z takimjednym przystojniakiem c się zwie żelażko;-)

ale tutaj będę zaglądać
Aluśka szczerze współczuję i popieram Bodzie spakuj się i jedź do rodziców nawet sama jak m. zatęskni to zrozumie i zrobi wszystko żebyście byli razem,
Meg Kuba słodziak a jaki przystojny

Bodziu Scrapki super nigdy nikt Ci nie dorówna,a Lolek to już sama wiesz i na pewno dasz radę go tak wychować,a jeśli chodzi o sandałki to preferuje jasne ale nie wiem czy to dla Ciebie dobry pomysł;-);-)
Madźka udanego weekendu
No i więcejnie pamiętam,Staś uśpiony m. w pracy a ja zaczynam wieczór z takimjednym przystojniakiem c się zwie żelażko;-)

Podziel się: