Coś mi umknęło… miałaś krwawienie w ciąży?
Krwawienie to za mało powiedziane, ja mialam okres w ciąży! Tak okres, właśnie jestem po wizycie u gina i potwierdził, że ten okres w ciąży rozpoczął mi nowy cykl bo jestem już też świeżo po owulacji, nie ma jeszcze ciałka żółtego ale jest rozlany płyn, a w sobotę siedziałam na trzonie to może się wbiliśmy dobrze
Mój lekarz, choć doświadczony, powiedział, że jestem jego pierwszym takim przypadkiem. Ma na to 3 teorie:
1. Test ciążowy który zrobiłam w dniu dostania okresu był wadliwy, dlatego wyszedł negatywnie
2. Była to wczesna ciąża pozamaciczna, ale sama przestała się rozwijać i się oczyściłam, dlatego macica też się złuszczyła
3. Opisał mi to obrazowo. Zdrowa ciąża jak się zagnieździ w macicy to trzyma się rękami i nogami. A moja może złapała się tylko jedną ręką. Macica chciała ją w dniu okresu/poronienia usunąć, ale że trzymała się dosyć mocno, to dopiero po kilku dniach ją wyrzuciła.
Reasumujac: ciąża gdzieś była, najważniejsze że nie ma po niej śladu a ja już miałam kolejną owulacje.
Mi się śnią często seksy i w dodatku odnoszę wrażenie, że mam przez sen orgazm. Nie wiem czy to możliwe ale jest przyjemnie. Bez wysiłku

Ja mam często orgazmy przez sen, a czasem jak się przebudzę zaraz przed orgazmem to parę ruchów palców i już nie mam wątpliwości że to orgazm xD