reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak się bawia nasze dzieci

reklama
Ja już od dawna piorę Antka ubranka z naszymi, w zwykłym proszku jakimś tam vizirze czy bonuxie czy jeszcze innym i płukam w lenorze i jakoś nic się nie dzieje:tak:

my też pierzemy razem i w normalnym już kilka miesiecy i też jest ok:tak: a plukam w plynie dziecięcym bo mi się zapach podoba:tak:

My takze juz od kilku miesiecy pierzemy z naszymi:tak:.
Napiszcie mi czy wy tez musice chowac owoce przed dziecmi:zawstydzona/y:.Dominik dopuki widzi to je na okraglo:szok:.Ja zobaczy 5 bananow to chce dopuki nie znikna a pozniej bierzesie za jablka i reszte.Normalnie musze mu chowac:szok::-( bo pozniej nic mi nie chce jesc:-(.

Hehe Kama nieźle :-D:-D:-D ... ja Matiemu zabieram jabłka, bo on uwielbia się nimi bawić, rzuca je sobie lub przekłada w koszyku i gada do nich po swojemu :-D:-D:tak:, zjeść zje jedno jabłko, albo banana i ma dosyć :tak:

reklama
Do góry