reklama

jak się bawia nasze dzieci

• Starter tematu Starter tematu kasiulka0901
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My różnie, jak nam się przypomni, ale wieczorem obowiązkowo!
Kupię też tą pastę, dobrze, że mnie oświeciłyście, ciemną masę :-D:-D:-D

Czy Wasze dzieci też zgrzytają na zębach? Bo Emi do niemożliwości. nie mogę tego już słuchać, a jak jej mówię, żeby przestała, to ona jeszcze bardziej :wściekła/y::angry::no::crazy:

reklama
Lorien też bym chyba nie wiedziała bo kiedyś czytałam żeby tylko wodą i szczoteczką ale u nas na bilansie na 8 miesięcy dają takie paczki(szczoteczka, niekapek i właśnie ta pasta). Wcześniej myślałam,że są tylko pasty od 3 lat a teraz jak już kupowaliśmy to widzę że jest mnóstwo dla młodszych:tak:

Niko też zgrzyta i do tego robi przy tym głupią mine:sorry2::-) chyba trzeba przeczekać aż samo minie:-p

U nas codziennie mycie ząbków w kąpieli, najpierw tatuś myje synkowi ząbki a potem synek sam pałaszuje resztki pasty ze szczoteczki:-D i gryzie ją do końca kapieli.

Lorien, Hanka też zgrzytała zębami:angry:, czasem tak mocno, że aż płakała:no:. Teraz na szczęście (tfu tfu) nie zgrzyta:-D.
Hania myje ząbki codziennie rano ze mną i wieczorem. Czasem w ciągu dnia lata ze szczotką w buzi i babcia dostaje białej gorączki jak widzi, że się z nią przewraca:-D(boi się, żeby sobie gardła nie przebiła jak tak ląduje na podłodze).

Hania myje ząbki codziennie rano ze mną i wieczorem. Czasem w ciągu dnia lata ze szczotką w buzi i babcia dostaje białej gorączki jak widzi, że się z nią przewraca:-D(boi się, żeby sobie gardła nie przebiła jak tak ląduje na podłodze).

Mati tak samo :tak: i babcia też tak samo :-D:-D:-D.
My używamy pasty dla dzieci Elmex ... też jest świetna :tak:

U nas codziennie mycie ząbków w kąpieli, najpierw tatuś myje synkowi ząbki a potem synek sam pałaszuje resztki pasty ze szczoteczki:-D i gryzie ją do końca kapieli.

identycznie jak u nas. :-D:tak:

Mati tak samo :tak: i babcia też tak samo :-D:-D:-D.
My używamy pasty dla dzieci Elmex ... też jest świetna :tak:

A Elmex jest dla takich maluszkow? Bo kiedys czytalam, ze jest za silny. Tez chcialam kupic wlasnie Elmex, ale mi babka w aptece powiedziala, ze nie poleca go dla dzieci ponizej 5 -6 lat :szok: My sami uzywamy Elmexa i dlatego chcialam go tez dla Roberta, bo jak dla mnie to najlepsza pasta. :tak:

A a tak mamy Colgate.

identycznie jak u nas. :-D:tak:

A Elmex jest dla takich maluszkow? Bo kiedys czytalam, ze jest za silny. Tez chcialam kupic wlasnie Elmex, ale mi babka w aptece powiedziala, ze nie poleca go dla dzieci ponizej 5 -6 lat :szok: My sami uzywamy Elmexa i dlatego chcialam go tez dla Roberta, bo jak dla mnie to najlepsza pasta. :tak:

A a tak mamy Colgate.

Aniu ... Elmex ten dla dzieci jest przeznaczony dla dzieciaczków od 1-6 lat ... więc się dla naszych szkrabów nadaje :tak:.
My też od dawna używamy tylko tej pasty:tak: oczywiście tej dla dorosłych :-D;-)

No wlasnie tez mi sie wydawalo, ze jest dla maluszkow, bo u kogos ze znajomych widzialam, a wiem ze dzieciatko bylo male (niestety nie zapamietalam u kogo bo bym sie zapytala, za duzo mam znajomych z malymi dziecmi ;-) ), no ale jak mi babka w aptece powiedziala, ze sie nie nadaje to zglupialam i kupilam Colgate. No ale juz nam sie konczy, wiec nastepny bedzie Elmex. Dzieki Jolciu. :-D:-)

reklama
Lorien, Hanka też zgrzytała zębami:angry:, czasem tak mocno, że aż płakała:no:. Teraz na szczęście (tfu tfu) nie zgrzyta:-D.
U nas idento, Emi ma 4 szczoteczki a i tak najbardziej lubi nasze. :szok::no::angry:Goni z nimi po całym mieszkaniu, trzymając w buzi, co wszystkich doprowadza do białej gorączki :tak:

A powiedzcie w czym pierzecie ubranka Waszych dzieci? Bo ja już piorę razem z naszymi i.... odpukać nie dzieje się nic. Ale nie wiem, czy nie za wcześnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry