reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spoko mamy trzy takie straszydła 🤣
Żartuję oczywiście. Kiedyś mąż kupił synowi zeszyt do szkoły, okładka była w kupy. Do dziś się z niego nabijamy, oczywiście biedak nie zauważył 🤪

Jprdl wyników nie mam, urlop taki wyjazdowy zaczynam od poniedziałku. Dzwoniłam to baba zjechała mnie po co zawracam gitarę🤷 znając moje szczęście zadzwonią zaraz jak tylko wyjadę z miasta.
Zawracasz gitarę ?😱. Jprdl, tu chodzi kuwa o twoje zdrowie! Ciekawe jakby jej to dotyczyło 😡

reklama
noo zaka wjazdu to zdecydowanie sukces 🤣😁
to ja sie pochwale, ze wczoraj po ogarnieciu sniadania, mycia, ubierania, wyjscia z domu mojej dwojki rano, pojechalam z nimi po 3cia nieswoja, potem do zlobka oddac najmlodsza, potem po kolejna nie moja 5latke po to zeby odstawic moja plus dwie niemoje na polkolonie. I to wszytsko przed 9h00 🤣😆
No szacun 💪❤️

Rany myslalam ze oddam dzos Miske do 0kna zycia🤬 moje dzieck9 nienawidzi chodzic spac ale co dzis juz wyrabialo przed drzemka to pojecie ludzkie przechodzi.Myslalam ze bedzoe lepiej jak skonczy rok a tu 💩 i juz wiem ze nie jest wazne czy wdtanie o 7 czy 9 drzemki przed 12 nie ma i nie bedzie.Jeju w zlobku maja drzemki od 12 wiec niech se z nia radza.No i na noc to pojdzie sppac ppewnie o 22 bo tak zaczela chodzic.
ja to dopiero patrzę jak Wiktor się zachowuje, nie raz idzie spać o 10 a czasem o 12. Wstajemy cały czas 6:30 -7:00 ale nie zawsze o stałej porze chodzi na drzemkę. Ale drzemka ostatnio trwa 2-3h. No i generalnie u nas wyglada tak ze ja mówię do synka czy idziemy się zdrzemnąć i czy mam robić butelkę. Wtedy on kieruje się na schody i już idzie na górę na drzemkę 😂😂😂 trochę to trwało ale się udało

ja to dopiero patrzę jak Wiktor się zachowuje, nie raz idzie spać o 10 a czasem o 12. Wstajemy cały czas 6:30 -7:00 ale nie zawsze o stałej porze chodzi na drzemkę. Ale drzemka ostatnio trwa 2-3h. No i generalnie u nas wyglada tak ze ja mówię do synka czy idziemy się zdrzemnąć i czy mam robić butelkę. Wtedy on kieruje się na schody i już idzie na górę na drzemkę 😂😂😂 trochę to trwało ale się udało
a moja odwrotnie - zawsze o tej samej porze tak w poludnie jak na noc. U nas rutyna i jej przestzeganie sprawdza sie super. Od 21h00 jest czas doroslych, dzieci o tej godzinie spia. Zawsze. A ja moge usiasc i nic nie robic. Tyle mojego 🤣

a moja odwrotnie - zawsze o tej samej porze tak w poludnie jak na noc. U nas rutyna i jej przestzeganie sprawdza sie super. Od 21h00 jest czas doroslych, dzieci o tej godzinie spia. Zawsze. A ja moge usiasc i nic nie robic. Tyle mojego 🤣
No na noc to jest zawsze o tej samej porze. O 19 kąpiel i o 20 już śpi 😊 nie ważne ile śpi na drzemce i o której się obudzi. Zbieramy zabawki po kolacji i dla niego już jest sygnał ze idzie na górę do kąpieli. Nawet sam wchodzi na przewijak żeby mamie ułatwić rozbieranie do kąpieli.

Moja jeszcze niedawno max 20 byla w lozku.Tetaz jest na dworze jasno prawie do 10 i jest lipa.Za Chiny nie pojdzie spac.Najwczesniej tydzuen temu poszla o 21.20 a najpozniej 23😱Tragedia z nia Na drzemce to potrafi spac ponad 3 godz.musze ja nawet wybudzac bo jak ponad 3 bedzie spac tp mur beton 23 zaliczona bedzie

Moja jeszcze niedawno max 20 byla w lozku.Tetaz jest na dworze jasno prawie do 10 i jest lipa.Za Chiny nie pojdzie spac.Najwczesniej tydzuen temu poszla o 21.20 a najpozniej 23😱Tragedia z nia Na drzemce to potrafi spac ponad 3 godz.musze ja nawet wybudzac bo jak ponad 3 bedzie spac tp mur beton 23 zaliczona bedzie
a macie rolety zewnętrzne? Albo zasłony ciemne? My mamy i dużo ułatwiają

reklama
Do góry