krasulkaa
Fanka BB :)
Hahah nie wkurzyłam się i poszlam do Bączyka z Poznania. Jade 20stego na 1 wizytę a później już w Koninie tyle że prywatnieMasz nowego endo na nfz?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah nie wkurzyłam się i poszlam do Bączyka z Poznania. Jade 20stego na 1 wizytę a później już w Koninie tyle że prywatnieMasz nowego endo na nfz?![]()
Może Kaszuby?No właśnie dziewczyny apropo wyjazdówchcemy się z mężem gdzieś wybrać na rocznicę ślubu w sierpniu na weekend. Po pierwsze musi być max 250km od Trójmiasta, bo przez ciążę i trombofilię wolę nie ryzykować długiego przesiadywania na tyłku w aucie, po drugie fajnie jakby było jakieś spa ale też chciałabym coś zobaczyć i trochę połazic, czyli jakieś urokliwe miasto jak najbardziej, no i po 3 jakby dało się w miarę budżetowo, bo nie ukrywam że wyprawka dla 1 malucha mocno szarpnie nas po kieszeni, a nie mamy żadnych oszczędności na wycieczkę. Tak się nam zachciało wyjechać gdzieś ostatni raz we dwoje. Może macie pomysł w jakie miasto/miejsce uderzyć? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi
![]()
Też byliśmy tydzień temuO, spoko. Ja byłam miesiąc temu w zoo z moja przyjaciółka i jej córką małą. Super było. Gdańskie zoo jest spoko![]()
To myśle ze dokonałaś dobrego wyboruMy chcieliśmy lecieć na Maltę ale ostatecznie pojechaliśmy na żagle do ChorwacjiZ Wysp hiszpańskich bardzo bardzo bardzo podobała mi sie Majorka. Tak klimatyczne miejsce. Niesamowite.
On był przerażony, ze coś zrobił nie tak xD ja się nie mogłam opanować xD nie wiem czy to po tych lekach czy co ale humorki mam niezłe xDPamietam moje pierwsze seksy z mężem. Musiałam mu wytłumaczyć, ze nie śmieje się z niego tylko z emocji XD
Malbork? Toruń? Bydgoszcz? Malbork?No właśnie dziewczyny apropo wyjazdówchcemy się z mężem gdzieś wybrać na rocznicę ślubu w sierpniu na weekend. Po pierwsze musi być max 250km od Trójmiasta, bo przez ciążę i trombofilię wolę nie ryzykować długiego przesiadywania na tyłku w aucie, po drugie fajnie jakby było jakieś spa ale też chciałabym coś zobaczyć i trochę połazic, czyli jakieś urokliwe miasto jak najbardziej, no i po 3 jakby dało się w miarę budżetowo, bo nie ukrywam że wyprawka dla 1 malucha mocno szarpnie nas po kieszeni, a nie mamy żadnych oszczędności na wycieczkę. Tak się nam zachciało wyjechać gdzieś ostatni raz we dwoje. Może macie pomysł w jakie miasto/miejsce uderzyć? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi
![]()
W Malborku możemy być co tydzień bo tam mieszka męża siostra, więc to dla nas żadna atrakcja
a może będzie piękna, tłusta druga kreskaNie sądzę, żeby ten miesiąc był inny niż poprzednie. Będzie białoAle w tym miesiącu aż tak mi to nie przeszkadza
![]()
Hmm Kaszuby jak najbardziej, a masz może jakieś konkretne miejsce do polecenia?Może Kaszuby?