reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No widzisz. Ty z okolic? Ja mieszkam w Gdańsku ale tez już kilka razy byłam 😂😂
Tak z okolic Trójmiasta, zoo w Oliwie to już też kilka razy zaliczyłam, w tym 3 razy będąc osobą dorosłą 😂 teraz się wybraliśmy z męża chrześniakiem, ale chyba był jeszcze za mały na te atrakcje, bo co zwierzątko to było idziemy dalej? 😝

Ja tez brałam anty jaki czas bo nienawidzę gumek a wtedy jeszcze moj nie byl gotowy na dziecko i nie miałam robionych badań. Ale szczerze, z całego serca nienawidzę tez tabletek antykoncepcyjnych 😀 Całe życie coś łykać, dramat.

@Bibi89 orientujesz się jaka jest pogoda w Torremolinos w drugiej połowie września? 😬
Będzie ciepło 😁😁 końcem września plazujemy jeszcze śmiało w bcn wiec tam na południu to będziesz się smażyć na plażce 😁😁
Ja myślałam o Sardynii ale tym razem północna cześć wyspy albo Sycylia. Jako że byłam ograniczona czasowo to wybrałam Sycylię. Sardynia wychodzi spoko finansowo we wrześniu.
My lecimy na Sardynie za 3 tyg 😁 wyszlo nam drogo bo wybraliśmy właśnie północ, costa smeralda, ale pocieszam się tym ze nasz hotel teraz kosztuje 2800 euro za 5 nocy a my zapłaciliśmy połowę tego 😁 bo zarezerwowalismy jak jeszcze wlochy wymagały paszport covidowy. Janusze biznesu!
Mi z ich testu wyszła Ashwaganda - póki co jestem w fazie nasycenia i bardzo odpowiada mi ten alkoholowy posmak 😂
O jakim teście mówisz?
My chcieliśmy lecieć na Maltę ale ostatecznie pojechaliśmy na żagle do Chorwacji 😂 Z Wysp hiszpańskich bardzo bardzo bardzo podobała mi sie Majorka. Tak klimatyczne miejsce. Niesamowite.
Mega polecam Minorkę! Duzo bardziej mi się podobała niż Majorka. No i Ibiza ale to poza sezonem. Jest obłędna!

A ja wam powiem, ze mam 9dc i takie humorki ze nie ogarniam. Albo się śmieje sama do siebie nie wiem z czego, albo tak jak wczoraj po seksie zaczęłam się śmiać i leciały mi zły, stary myślałam, ze na zawał zejdzie xD ale może to dlatego, ze stresuje się tymi zastrzykami itp i tym, ze może faktycznie jest jakaś szansa na cionsz 🙈
Ja tez 9 dc i jakos psychicznie dziwnie, kiedy normalnie bylabym zla bylo wszystko super, zaczelam byc zla jak konczyl sie okres i dalej troche jestem poddenerwowana a to powinien byc teraz najlepszy czas🤣🤣
A byłas kiedys w Toruniu? Super miasto na weekendowy wypad - mieszkalam tam prawie 7 lat :p Dodatkowo w sierpniu (16-20) jest Bela Skyway Festival - coroczny festiwal gdzie sa super świetlne iluminacje na wiekszości budynków w mieście
@Kamilad Tylko pamietaj ze ze z tym festiwalem wiaza sie tlumy, problemy z zaparkowaniem, drozsze noclegi, kolejki w restauracjach itp. 😜 ale ogólnie też polecam Toruń tylko niekoniecznie w tym terminie 😁😁
Jesli chodzi o Kaszuby to my bylismy we Wdzydzach kilka lat temu i bylo bardzo przyjemnie 🙂

A ja zostałam zaproszona na kolejną rozmowę o współpracę w mojej obecnej firmie :D to jest super miłe ale zaczynam się zastanawiać ile srok za ogon mogę trzymać jednocześnie i jak długo 😂

No i plotki w firmie się rozeszły i u mnie w starym dziale już wiedzą, że ide do tego działu z czwartkowej rozmowy - co ciekawa ze oni to już wiedzą, a ja w zasadzie jeszcze nie podjęłam żadnej decyzji.
Jak to się mówi - klęska urodzaju? 😂

Jeżeli chodzi o Kaszuby, to je uwielbiam, są piękne ❤️ ale mieszkamy bardzo blisko więc prawie na co dzień je mamy, rok i dwa lata temu wypożyczyliśmy z mężem skutery na weekend i robiliśmy objazdowki po Kaszubskim i Wdzydzkim PK i było mega, moje najlepsze wycieczki jak dotąd, zwiedzanie skuterem było totalnie inne niż autem, nie do podrobienia 😍 narobiliśmy łącznie pewnie z 700km po tych okolicach więc dużo już widzieliśmy. Także chyba najbardziej przemawia do mnie ten Toruń, żeby trochę się wyrwać ze wsi do miasta i pozwiedzać ale chętnie usłyszę jeszcze od @LadyCaro gdzie się zatrzymali i co poleca zobaczyć :)

Załączniki

• IMG_20220711_131310.jpg
    IMG_20220711_131310.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Jeżeli chodzi o Kaszuby, to je uwielbiam, są piękne ❤️ ale mieszkamy bardzo blisko więc prawie na co dzień je mamy, rok i dwa lata temu wypożyczyliśmy z mężem skutery na weekend i robiliśmy objazdowki po Kaszubskim i Wdzydzkim PK i było mega, moje najlepsze wycieczki jak dotąd, zwiedzanie skuterem było totalnie inne niż autem, nie do podrobienia 😍 narobiliśmy łącznie pewnie z 700km po tych okolicach więc dużo już widzieliśmy. Także chyba najbardziej przemawia do mnie ten Toruń, żeby trochę się wyrwać ze wsi do miasta i pozwiedzać ale chętnie usłyszę jeszcze od @LadyCaro gdzie się zatrzymali i co poleca zobaczyć :)
Wiesz co ja w Toruniu bylam na urodziny więc raczej postawilam na zabawę niz zobaczenie ladnych miejsc :D mielismy pokoj ma samym starym mieście i lazilismy po knajpach w zasadzie :D wiec średnio pomoge :D

Do góry