reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

coś się dzieje przynajmniej xD ja myślę, ze to jakiś trol nie poszedł do szkoły i się bawi na forum. Bo jeśli to prawdziwa kobieta z dzieckiem to aż strach. A ta druga obrończyni z kolei wpadła na forum i jej pierwszym postem było powiedzenie, ze forum schodzi na psy, wiec o czym mowa :D
Pewnie zaraz mnie znajdzie i tu przyjdzie pojeździć po mnie :D
Ale najbardziej to mnie wkurza jak nie znam zakończenia. No jestem ciekawa a potem dupa 😃

reklama
WSZYSCY MAJĄ IO, MAM I JA!
Robiłam krzywe we wrześniu, tam wyniki nie były ani prawidłowe, ani nie-prawidłowe, a ja się czułam średniawo. Temat został olany przez 2 lekarzy (tj u @LadyCaro ) Ja wiedziałam że coś jest nie tak, no ale badania nie mogłam powtórzyć. Dopiero teraz po blisko roku mój dr mnie znów skierował i tadaaaam takie dziadostwo. Do tego hipoglikemiia reaktywna bo po 3h od badania zaczęły mi się ręce trząść i musiałam natychmiast coś zjeść. Nie patrzcie na LH i FSH, bo to badanie w 11dc,tak mi lekarz kazał, ale znajduje się w widełkach. Trochę bałagan w tych badaniach, na drugim zdjęciu są po 1h, a na pierwszym na czczo i po 2h. Dziś byłam na usg zaraz po tych badaniach, a tam pęcherzyk 20mm,co mi się zwykle nie zdarza, ale owu 3 dni szybciej, też zaskoczenie, ale pisałam wam że od przedwczoraj mam śluz płodny i jajnik mnie wtedy bolał :p W poniedziałek idę na konsultacje wyników, już wiem że wjedzie na pewno meta, może coś więcej, także sporo nowości. Najważniejsze że w końcu znalazłam punkt uchwytu! Co mnie cieszy 😊 A zarazem dziwi że kilka mcy różnicy i taka kolosalna różnica w wynikach :O No i ta prolaktyna jeszcze, ale na to już leki biorę :)

Załączniki

• Screenshot_20220715_135035_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_20220715_135035_com.facebook.orca.jpg
    129,6 KB · Wyświetleń: 61
  • Screenshot_20220715_135210.jpg
    Screenshot_20220715_135210.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ej to może ja tez zrobię ta krzywa ?
Jestem zielona w temacie. Jakie są o tego wskazania ?
Przez te 3 lata nikt Cię nie skierował? :O No jedno że wskazań to brak sukcesu w staraniach bo IO skutecznie to utrudnia i są przez to słabe jajeczka. Trzeba się upierać o skierowanie na krzywą glukozowa i insulinową, mimo prawidłowych na czczo. Ja do tej pory miałam prawidłowe, a testowałam co 2-3mce i jestem szczupła :) Lekarze też często mówią : jest pani chuda, to NA PEWNO pani nie ma. Otóż nie.

Do góry