Tak będzieDziękuję Kocka, fajne fotki, żeby u mnie też tak wyglądało![]()
reklama
Koleżanka_1
Początkująca w BB
Cześć, dzisiaj byłam na wizycie u gin i są jednak 2 pęcherzyki ciążowe i to w macicy
na razie jestem ostrożna z cieszeniem się.... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i będą 2 zdrowe bąbelki
Nawet Pani dr była zaskoczona że jednak są 2. Przyrost mojej bety był 129 procent i teraz tak myślę czy nie za mało jeżeli są 2 pęcherzyki

Nawet Pani dr była zaskoczona że jednak są 2. Przyrost mojej bety był 129 procent i teraz tak myślę czy nie za mało jeżeli są 2 pęcherzyki
FajowoCześć, dzisiaj byłam na wizycie u gin i są jednak 2 pęcherzyki ciążowe i to w macicyna razie jestem ostrożna z cieszeniem się.... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i będą 2 zdrowe bąbelki
agaaataaaa
Fanka BB :)
Hejka, byłam wczoraj na prenatalnych, wszystko ok z dizdiusiami, ruszyły się ale udało się zbadać wszystko mają na miejscu
i chyba będą chłopaki, mąż się cieszy ja liczyłam na parkę, ale cóż ważne że zdrowe

Papillonek1980
Fanka BB :)
I co u ciebie? Wiadomo już co dalej?W tym tygodniu pójdę jeszcze raz do lekarza. Usg w piątek wykazało oecherzyk 3 mm(w środę nie było go wcale) a czwartkowa beta była ¹800. Zastanawia mnie wysoki poziom progesteronu, to pewnie przez te dwa ciałka żółte w jajniku... no i przyrost beta jest też spory. Wychodzi 130% chociaż czytałam o wyższych przyrostach. Nic czas pokaże. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Na pewno doszlo do podwójnej owulacji, pytanie czy do podwójnego zapłodnienia.
Jeśli chodzi o dni po owulacji to wielkosc pęcherzyka ciazowego by się zgadzała. To raptem byłoby 6 dni po spodziewanej miesiączce, a 10 od pierwszych 2kresek takich bladych.
Koleżanka_1
Początkująca w BB
Na usg 2 pęcherzyki ciążowe z dwoma ciałkami żółtymi. Na kolejną wizytę mam przyjść za 2 tygodnie. Beta teraz wynosi 44700 a to był 41dc. Także wychodzi ze się podwaja co drugi dzień. Mam przyjmować zastrzyki clexane od początku i duphaston. Zobaczymy co będzie dalej. Czy utrzyma się dwójka 

O super! Myślisz, ze będą już chcieli wywolowac poród/robić cesarkę czy jeszcze pochodzisz z maluchami?Dzień dobry. Wpadam powiedzieć, że u nas skończony 37tc także ciąża donoszona
W poniedziałek stawiamy się do szpitala na obserwacje z racji cukrzycy ciążowej.
Plan mówi, że będzie tydzień obserwacji I wtedy cesarka. Chyba że dzieci zdecydują inaczejO super! Myślisz, ze będą już chcieli wywolowac poród/robić cesarkę czy jeszcze pochodzisz z maluchami?

reklama
Fajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitaluPlan mówi, że będzie tydzień obserwacji I wtedy cesarka. Chyba że dzieci zdecydują inaczej![]()
Podziel się: