eij
Fanka BB :)
A ja chyba spróbuję bo jestem już spłukanajak bym umiała sama bym upiekłaale z moimi umiejętnościami cukierniczymi to ani się nie najadł ani nie nalizal
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chyba spróbuję bo jestem już spłukanajak bym umiała sama bym upiekłaale z moimi umiejętnościami cukierniczymi to ani się nie najadł ani nie nalizal
![]()
a jakTak samo z bukietami kwiatów![]()
nie wypowiadam się na temat pieniędzyA ja chyba spróbuję bo jestem już spłukanatort , zamówię, a ciasto zrobię sama, drugie mama, trzecie siostra i wystarczy
Ja bym jeszcze zrobiła ale u mnie problem zeby ladnie wygladalojak bym umiała sama bym upiekłaale z moimi umiejętnościami cukierniczymi to ani się nie najadł ani nie nalizal
![]()
Z 200-300? Na slub chyba z 500 dawalam to chrzest powinien byc tanszy. U nas pani w kancelarii powiedziala ile sie dajenie wypowiadam się na temat pieniędzysamego kredytu 3 tys a tu restauracji też sporo wyjdzie pewnie koło 100 miejsce dzieciaki połówka ceny ale liczę że w sierpniu już ten zus mi wyrówna te pieniądze z kwietnia do maja. Ile księdzu się daje teraz bo się zastanawiam
![]()
Robisz w domu czy w restauracji?A ja chyba spróbuję bo jestem już spłukanatort , zamówię, a ciasto zrobię sama, drugie mama, trzecie siostra i wystarczy
ważne żeby byłoJa bym jeszcze zrobiła ale u mnie problem zeby ladnie wygladalo![]()
Ja dam 50 zł.nie wypowiadam się na temat pieniędzysamego kredytu 3 tys a tu restauracji też sporo wyjdzie pewnie koło 100 miejsce dzieciaki połówka ceny ale liczę że w sierpniu już ten zus mi wyrówna te pieniądze z kwietnia do maja. Ile księdzu się daje teraz bo się zastanawiam
![]()
tak na ślub u nas też dają 500 bo ksiądz powiedział do znajomej co Łaska ale przeważnie dają 500Z 200-300? Na slub chyba z 500 dawalam to chrzest powinien byc tanszy. U nas pani w kancelarii powiedziala ile sie daje![]()
Ja też mam ten problemJa bym jeszcze zrobiła ale u mnie problem zeby ladnie wygladalo![]()