Deess.
Fanka BB :)
zleci tak, ze nawet nie zauważyszSuper ! Wy już w większości będziecie "po", gdy ja będę zaczynać...
A może jednak ktoś przewiduje stymulację na połowę i punkcję na koniec lipca?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zleci tak, ze nawet nie zauważyszSuper ! Wy już w większości będziecie "po", gdy ja będę zaczynać...
Uwierz, że ja będę ostatnia my dopiero mamy androloga u mężaSuper ! Wy już w większości będziecie "po", gdy ja będę zaczynać...
Leż i pachnijUsłyszałam tylko że może "wszczepił się" w naczynko i stąd krwawienie
Dostaje luteine więc się zahamowało, dziś mam cały dzień leżeć a jutro zrobią usg i będzie wiadomo co dalej![]()
I jeszcze się pomyliłam, bo o koniec sierpnia chodzizleci tak, ze nawet nie zauważysz![]()
Eeej, dlaczego?tej punkcji się bojea ty jak się czujesz ?
Punkcja nie jest zła, bedziesz sobie spała takim mocnym fajnym snem że się wyśpisztej punkcji się bojea ty jak się czujesz ?
nie wiem na co być przygotowanaEeej, dlaczego?
Rozumiem. Myślałam, że obawiasz się zabiegu.nie wiem na co być przygotowanamam wysokie AMH pęcherzyków milion a nie wiadomo czy nadają się później
![]()
Obawy są nieuniknione niestety. Każda klinika ma trochę Inaczej, bo kojarzę że do @Katalinazed dzwoniono po punkcji jak się zarodki mają, a ja od poniedziałku(dzień punkcji) do soboty żyłam z niecierpliwością i strachem czy w ogóle a sobotę podejdę so transferu, bo dowiedziałam się dopiero na wizycie w sobotę jaki jest rezultat punkcjiRozumiem. Myślałam, że obawiasz się zabiegu.
Rezultatu punkcji też się boję. Po pierwsze, czy cokolwiek w moich pęcherzykach będzie... Po drugie - czy udadzą się zarodki. A ciąg dalszy... lepiej jeszcze nie myśleć ;-)
Naprawdę, nikt Ci przez tyle dni nic nie powiedział?Obawy są nieuniknione niestety. Każda klinika ma trochę Inaczej, bo kojarzę że do @Katalinazed dzwoniono po punkcji jak się zarodki mają, a ja od poniedziałku(dzień punkcji) do soboty żyłam z niecierpliwością i strachem czy w ogóle a sobotę podejdę so transferu, bo dowiedziałam się dopiero na wizycie w sobotę jaki jest rezultat punkcji