Deess.
Fanka BB :)
@Renia1237 i jak ? już po usg ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i wzajemnieCześć dziewczyny ! Pysznej kawki ( u mnie bezkofeinowej i nawet jest spoko ) i spokojnego dnia Wam życzę️
![]()
Cześć dziewczyny ! Pysznej kawki ( u mnie bezkofeinowej i nawet jest spoko ) i spokojnego dnia Wam życzę️
![]()
Wzajemnie spokojnego dzionkaCześć dziewczyny ! Pysznej kawki ( u mnie bezkofeinowej i nawet jest spoko ) i spokojnego dnia Wam życzę️
![]()
mówiłam , ze daje znać ze jest was teraz dwoje ! leż oszczędzaj się a będzie wszystko okejHej dziewczyny![]()
Wypisali mnie dziś do domu z zaleceniem leżenia i oszczędzania się
Na USG całe szczęście dobrze,
Pokazano mi na ekranie ruszające się serduszko, więc kamień spadł mi z serca ale cały czas się boję
Pani ordynator powiedziała że krwawienie najprawdopodobniej było spowodowane krwiakiem (pokazała mi miejsce w macicy w którym najprawdopodobniej był ulokowany)
Dostałam dodatkowo luteine dp, więc teraz będę miała mnóstwo czasu żeby z Wami tutaj posiedzieć![]()
no dobra dobra jak się człowiek przyzwyczai to potem smak ciężko odróżnićCześć no ja też taką piję jest całkiem niezła. Zdrowe odżywianie i zero coli czy fast foodów chociaż my i tak rzadko jedliśmy.
Hej Ja całkowicie bez kawkiCześć dziewczyny ! Pysznej kawki ( u mnie bezkofeinowej i nawet jest spoko ) i spokojnego dnia Wam życzę️
![]()
no ja o 17 zastrzykHej Ja całkowicie bez kawkijak tam początek stymulacji Ja dzisiaj już 3 dzień leci oby jak najszybciej. Byliśmy dzisiaj w klinice mąż zrobił to badanie HBA i podpisaliśmy dokumenty. W sobotę mam monitoring