reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Ja biorę o 19 też sobie sama ustawiłam tak czasowo 😉 Ja bym chciała już punkcje w przyszłym tygodniu 🙄 i jak najszybciej transfer
no ja o 17 zastrzyk 😂 taka porę ustaliłam sobie bo niby żeby robić i stałej porze najlepiej 😊 później od 24.07 mam brać certotide rano . w następna środę badania z krwi i monitoring :)

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Wypisali mnie dziś do domu z zaleceniem leżenia i oszczędzania się 😔

Na USG całe szczęście dobrze,
Pokazano mi na ekranie ruszające się serduszko 💛, więc kamień spadł mi z serca ale cały czas się boję 😔
Pani ordynator powiedziała że krwawienie najprawdopodobniej było spowodowane krwiakiem (pokazała mi miejsce w macicy w którym najprawdopodobniej był ulokowany)
Dostałam dodatkowo luteine dp, więc teraz będę miała mnóstwo czasu żeby z Wami tutaj posiedzieć 🙂♥️
Wszystko będzie dobrze leż odpoczywaj z maluszkiem 🥰

Ja biorę o 19 też sobie sama ustawiłam tak czasowo 😉 Ja bym chciała już punkcje w przyszłym tygodniu 🙄 i jak najszybciej transfer
siedzimy z mężem po tym zastrzyku bo on mi podaje ja jakoś sama sobie nie mam odwagi 😂 i on mówi tyy ale w brzuch się je podaje nie ? ( już drugi wzięłam 😂😂🙈) mówię ze no tak i sama miałam chwile zwątpienia przez to wszystko haha 😂😂😂

ale co do punkcji to nie wiem jak to jest ale robią ja bliżej owulki nie ? jakoś chyba koło 17 dc ? dziewczyny które miały podpowiecie jak to u was ? ile dni po stymulacji miałyście punkcję ?

reklama
siedzimy z mężem po tym zastrzyku bo on mi podaje ja jakoś sama sobie nie mam odwagi 😂 i on mówi tyy ale w brzuch się je podaje nie ? ( już drugi wzięłam 😂😂🙈) mówię ze no tak i sama miałam chwile zwątpienia przez to wszystko haha 😂😂😂
Kurde miałam to samo 😂 chwila zwątpienia czy one aby na pewno w brzuch 🙈 Mi też mąż podaje nie mam odwagi.

Do góry