reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

A czym przemyć wanienkę, przewijak, łóżeczko... wodą z mydłem dzieciowym będzie dobrze?🙂
Ale po kimś czy nowe?

Ja nie kucam w ciąży, jak już muszę, to klękam na kolanko, ale coraz ciezej post.

Jak 3 tyg temu szłam na urlop wypoczynkowy to było dużo lżej niż teraz po powrocie. Wtedy to zadyszka i długie siedzenie mi przeszkadzały. A teraz dostaje już fioła, mogłabym tylko leżeć na boku. Na placu zabaw też już w pewnym momencie staje w rozkroku i kręce biodrami, bo nie wyrabiam siedząc ani chodząc.

reklama
Ale po kimś czy nowe?

Ja nie kucam w ciąży, jak już muszę, to klękam na kolanko, ale coraz ciezej post.

Jak 3 tyg temu szłam na urlop wypoczynkowy to było dużo lżej niż teraz po powrocie. Wtedy to zadyszka i długie siedzenie mi przeszkadzały. A teraz dostaje już fioła, mogłabym tylko leżeć na boku. Na placu zabaw też już w pewnym momencie staje w rozkroku i kręce biodrami, bo nie wyrabiam siedząc ani chodząc.
Nowe🙂🙂

Czy jesteście w stanie kucnąć? Moje próby kucniecia np. żeby zawiązać buta kończą się tym, że nie mogę oddychać. Jestem ciekawa czy też tak macie czy to u mnie przez to, że dwóch mieszkańców
Ja raczej siadam na podłodze do zakładania butów, slekucnac też mogę. Brzuch mam za to strasznie nisko i są dni, że totalnie nie mogę chodzić i stać :/

Wczoraj kot wlazł mi do szafy z wypranymi i wyprasowanymi dzieciowymi ciuszkami... Gadzina podła. Stwierdziłam, że trudno. Co bym nie zrobiła kociowlosy są u nas wszędzie. Ale z mojego męża zaczyna wychodzić panikarz 😆 "jezzzzu to chyba wypierzesz do jeszcze raz? " NIE!

Wczoraj kot wlazł mi do szafy z wypranymi i wyprasowanymi dzieciowymi ciuszkami... Gadzina podła. Stwierdziłam, że trudno. Co bym nie zrobiła kociowlosy są u nas wszędzie. Ale z mojego męża zaczyna wychodzić panikarz 😆 "jezzzzu to chyba wypierzesz do jeszcze raz? " NIE!
Moj kot to przesuwana szafę sam otwiera i z łóżka wskakuje na pięterko,czasem to aż podziwiam w jaka wąska szparę z wyskoku potrafi wskoczyć. kudły jego są wszędzie także nie uniknie się tego.Juz czasem mu mówię że go na łyso zgolę 🙈

To pewnie dlatego, że to już kolejna ciąża, może mięśnie są słabsze.
Tak, to prawda, mam osłabione, dolegliwości są inne już w kolejnych ciążach.
W ogóle to od wczoraj mi często brzuch twardnieje, jestem bez sił, mam nadzieję, że to tylko przez upał. Wizytę mam w poniedziałek to zobaczę czy wszystko ok.

reklama
Do góry