reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Julianku
Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
mis_33.gif
Witam rankiem, obudzona przez smrodek w pampku:-D
Miło czytać,że nie tylko Lol nie lubi kasz:-DKolejna wspólna cecha z Olinkiem..Znak:laugh2::laugh2:
Inna miło,że o nas pomyśleliscie ale Lol ma dziwną stope...Pani w obuwniczym orzekła,że ma wysokie podbicie...Możliwe bo Paweł ma strasznie wysokie...I ja podobno tyż...Na wardze wyskoczyło mi wielkie "cóś" i szpeci mą słodką buziulke:-:)-:)-(

reklama
Takie kompleciki Lolo ma:tak:
Ogrodniki z bluzką od babci a moro komplet kosztował 22 zł..To chyba nie tak dużo???

Julu 10miesieczny aby twój uśmiech był tak dźwięczny by kruszył serca każdego chłód i zapewniał serdeczności ludzkiej w bród
zabka_2_brokatowa.gif
życzy ciotka Madźka z Szymonkiem:tak::-D

Bodzia świetne zakupy dla Lolka:tak:idę mleczko robić bo Młody już marudzi

Aaaaaaaa
Moje dziecko pragnie mnie wykończyć..Od 6 sie na mnie rzucał a teraz cóż robi???Dosypia...Małż śpi a ja samotna niczym "dzika świnia w namiocie";-);-)

Witam i zmykam,bo jedziemy na wioskę no i ja wylachonic.Sorki,ale wszystkie polskie znaki mi wchodzą a "ci" nie.Wieczorem foteczka mus byc:tak:;-).
Wielkie dzięki za życzonka,ale ten czas na.....ala;-):laugh2:.

reklama
Głodna jestem...
Nalesniczka bym zjadła..
A tak wogóle to gabek do mycia naczyń zapomniałam kupic i mus ratować się tetrówkami:-DA tak ostatnio doszłąm do wniosku,że to fajowe szmaty do sprzątania są:rofl2:

Do góry