reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A mnie w ramach Świeta Pracy PPD dopadło. :-p:zawstydzona/y:Pranie juz sie pierze i dwa nastepne czekaja w kolejce, w pokoju tak poodkurzana podłoga że lizać ją można, i okno juz prawie umyte.:happy::szok:Patrze podejrzliwym wzrokiem na lodówkę, pewnie ją też trzeba umyć, ale na szczęscie juz mi przechodzi.:-) M tez w pracy, także zaraz popędzimy ze Stanisławem na spacerek i dokarmianie kaczek, gołębi itp.
A wczoraj (jeszcze raz dziękuję ślicznie za wszystkie życzenia),:-D:-):-D najpierw przyszła moja siostra na kawkę, :tak:potem m wrócił z pracy z bukietem róż i poszliśmy do centrum co zaowocowało sandałkami, spodniami i bluzeczką.:-)

Ja już prawie normalnie żyję tylko mnie wszechogarniająca sennośc ma:baffled: Siorka ma żyje ale co to za życie. No cuż nikt jej pic z mym chopem nie kazał;-):-p Idu prasowanko dla mej dziatwy zrobic i pomykamy do parku. U nas dziś festyn

Lolo spi ja capuccinko łykam i Housa ogladam.Zaraz zupy łykne i zdejme jedno a rozwiesze drugie pranko:-D

jesteśmy po spacerku. zmarzłam normalnie:baffled:słonko gdzieś zapiło dzisiaj i nie za specjalnie ciepełko jest:dry:Szymcio już po obiadku relaksuje się przy ksiazce o 3 misiach:-D;-)a ja pije cieplutka kawkę z mlekiem:tak::tak:
sikoreczka ja tyz muszę dzisiaj w romans z decha do prasowania uderzyć:angry:miłego wypadu festynowego:-):-)
Kasia , ja po porannym lenistwie, stwierdziłam, że nie ma lepszego sposobu na świętowanie 1 maja niż PPD:rofl2: okno w sypialni czeka, pranko dochodzi i odkurzanko w planach:blink::tak:pochwal się zakupami Lachonie irlandzki:tak::-D

Boshhhhh Marta jak poszła się wylaszczyć to ją wcięło:szok::szok::szok:boje się , że to już nie będzie dawna Martusia tylko Lachon nad Lachony:dry::-D:-D:-D

reklama
Witajcie! Festyn fajny, tylko sie nam pogoda zepsuła i zimnica była:baffled: Nie byliśmy za długo bo dziewczynki marudziły. Adrian był zachwycony, zabrakło jednak worka pieniędzy na jego zachciewanki:dry: Madzia zatrybiła że cyca nie dam i marudzi. Chce tylko mnie, chodzi za mną i płacze cyca daj:zawstydzona/y: Trzeba to przetrwac:tak: Idu sprzątac sajgon. Małe wszystkie zabawki wywaliły:szok:

Do góry