reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A mnie w ramach Świeta Pracy PPD dopadło. 
Pranie juz sie pierze i dwa nastepne czekaja w kolejce, w pokoju tak poodkurzana podłoga że lizać ją można, i okno juz prawie umyte.
Patrze podejrzliwym wzrokiem na lodówkę, pewnie ją też trzeba umyć, ale na szczęscie juz mi przechodzi.:-) M tez w pracy, także zaraz popędzimy ze Stanisławem na spacerek i dokarmianie kaczek, gołębi itp.
A wczoraj (jeszcze raz dziękuję ślicznie za wszystkie życzenia),
:-)
najpierw przyszła moja siostra na kawkę,
potem m wrócił z pracy z bukietem róż i poszliśmy do centrum co zaowocowało sandałkami, spodniami i bluzeczką.:-)

Pranie juz sie pierze i dwa nastepne czekaja w kolejce, w pokoju tak poodkurzana podłoga że lizać ją można, i okno juz prawie umyte.
Patrze podejrzliwym wzrokiem na lodówkę, pewnie ją też trzeba umyć, ale na szczęscie juz mi przechodzi.:-) M tez w pracy, także zaraz popędzimy ze Stanisławem na spacerek i dokarmianie kaczek, gołębi itp.A wczoraj (jeszcze raz dziękuję ślicznie za wszystkie życzenia),
:-)
najpierw przyszła moja siostra na kawkę,
potem m wrócił z pracy z bukietem róż i poszliśmy do centrum co zaowocowało sandałkami, spodniami i bluzeczką.:-)sikoreczka79
Fanka BB :)
jesteśmy po spacerku. zmarzłam normalnie
słonko gdzieś zapiło dzisiaj i nie za specjalnie ciepełko jest
Szymcio już po obiadku relaksuje się przy ksiazce o 3 misiach
;-)a ja pije cieplutka kawkę z mlekiem

sikoreczka ja tyz muszę dzisiaj w romans z decha do prasowania uderzyć
miłego wypadu festynowego:-):-)
Kasia , ja po porannym lenistwie, stwierdziłam, że nie ma lepszego sposobu na świętowanie 1 maja niż PPD
okno w sypialni czeka, pranko dochodzi i odkurzanko w planach
pochwal się zakupami Lachonie irlandzki

słonko gdzieś zapiło dzisiaj i nie za specjalnie ciepełko jest
Szymcio już po obiadku relaksuje się przy ksiazce o 3 misiach
;-)a ja pije cieplutka kawkę z mlekiem

sikoreczka ja tyz muszę dzisiaj w romans z decha do prasowania uderzyć
miłego wypadu festynowego:-):-)Kasia , ja po porannym lenistwie, stwierdziłam, że nie ma lepszego sposobu na świętowanie 1 maja niż PPD
okno w sypialni czeka, pranko dochodzi i odkurzanko w planach
pochwal się zakupami Lachonie irlandzki

Znowu cos przeskrobałyśmy????suwaczki nam zabrali:--
-
-(

No to pewnie odkupiłyśmy winyo oooo wróciły![]()

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie! Festyn fajny, tylko sie nam pogoda zepsuła i zimnica była
Nie byliśmy za długo bo dziewczynki marudziły. Adrian był zachwycony, zabrakło jednak worka pieniędzy na jego zachciewanki
Madzia zatrybiła że cyca nie dam i marudzi. Chce tylko mnie, chodzi za mną i płacze cyca daj
Trzeba to przetrwac
Idu sprzątac sajgon. Małe wszystkie zabawki wywaliły
Nie byliśmy za długo bo dziewczynki marudziły. Adrian był zachwycony, zabrakło jednak worka pieniędzy na jego zachciewanki
Madzia zatrybiła że cyca nie dam i marudzi. Chce tylko mnie, chodzi za mną i płacze cyca daj
Trzeba to przetrwac
Idu sprzątac sajgon. Małe wszystkie zabawki wywaliły
Podziel się: