reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Paznokcie po tym schodzą?😱. Nie wiedziałam 🙆
My na początku spaliśmy pod letnia kołdrą, potem pod narzutą, potem pod samą powłoczką na kołdrę, aż mąż się w końcu pytał: pod czym dziś śpimy, pod firanką? 😂. I tak co roku 😂
ale to jaka Wy macie temp w nocy? U mnie w lecie spi sie tylko pod przescieradlami, sa takie soecjalne konplety na lato, albo no bez niczego. Ale to mowimy o klimacie srodziemnomorskim, temp dochodzacych do 26-28C w nocy.
A tu jak jest 18C to przeciez to wrecz chlodzik jest 🤣
Ja z ta koldra nie zartuje, naprawde pod nia spie odkad tu jestem :D
A moja starsza corka mowi ze ona nie moze miec pidzamy z krotkim rekawem, bo jej zimno 🤣🤣🤣🤣

reklama
ale to jaka Wy macie temp w nocy? U mnie w lecie spi sie tylko pod przescieradlami, sa takie soecjalne konplety na lato, albo no bez niczego. Ale to mowimy o klimacie srodziemnomorskim, temp dochodzacych do 26-28C w nocy.
A moja starsza corka mowi ze ona nie moze miec pidzamy z krotkim rekawem, bo jej zimno 🤣🤣🤣🤣
U nas 18-19 stopni to tropikalne noce😂😂😂

Ja mam w sypialni ok 28stopni wieczorem. W nocy nic się prawie nie schładza. Wiatrak chodzi całą noc, a i tak ledwo można wytrzymać. Dziś spaliśmy na dole w salonie.
@motylek24 tak, klima to już musowo. Ja mam kasę odłożoną ale nie mogę się za to jakos zabrać i znaleźć ekipę 🤦. Pewnie mnie zima zastanie 🤦😂😂.

🤣🤣🤣🤣🤣
Patrz, moja Lila w tym momencie w 31C na zewnatrz, oglada bajki tak 😆🤣😆🤣😘🤣
Odwykliscie od Polski piecuchy 😂. Kajtek właśnie śpi w samym body na krótki rękaw i wiatrak jest jeszcze włączony 😜.
U nas w pracy są Filipińczycy. Przyjechali zarobić na 2 letni kontrakt. Pracują z moim mężem i spawają. Oni w tym upale czują się jak ryba w wodzie i są jeszcze cali poubierani🙆. Mąż do nich mówi, czekajcie na zimę 😂
Kilka razy nas odwiedzili w domu bo mężowi ich szkoda i ich zaprasza. Jakoś się dogadują. Mąż może nauczy się od nich angielskiego bo już dużo załapał.
I jak przyjeżdżają tam zawsze robią sobie relacje na żywo i zdjęcia na fejsa z Kajtkiem, bo on taki biały 😂. Są bardzo rodzinni i lubią dzieci 😊

Ja mam w sypialni ok 28stopni wieczorem. W nocy nic się prawie nie schładza. Wiatrak chodzi całą noc, a i tak ledwo można wytrzymać. Dziś spaliśmy na dole w salonie.
@motylek24 tak, klima to już musowo. Ja mam kasę odłożoną ale nie mogę się za to jakos zabrać i znaleźć ekipę 🤦. Pewnie mnie zima zastanie 🤦😂😂.
Teraz to będzie ciężko ekipę znaleźć.
Jak tam pomidorki, zaraza nie zjadła krzaków. U mnie coś chorowały ale odżyły i mam swoje pomidory od trzech tygodni.

Odwykliscie od Polski piecuchy 😂. Kajtek właśnie śpi w samym body na krótki rękaw i wiatrak jest jeszcze włączony 😜.
U nas w pracy są Filipińczycy. Przyjechali zarobić na 2 letni kontrakt. Pracują z moim mężem i spawają. Oni w tym upale czują się jak ryba w wodzie i są jeszcze cali poubierani🙆. Mąż do nich mówi, czekajcie na zimę 😂
Kilka razy nas odwiedzili w domu bo mężowi ich szkoda i ich zaprasza. Jakoś się dogadują. Mąż może nauczy się od nich angielskiego bo już dużo załapał.
I jak przyjeżdżają tam zawsze robią sobie relacje na żywo i zdjęcia na fejsa z Kajtkiem, bo on taki biały 😂. Są bardzo rodzinni i lubią dzieci 😊
fajnie, taka sama oni dla Was atrakcja jak Wy dla nich :) Ja bardzo tskie multikulti lubie, duzo sie mozna dowiedziec.
Z checia poslucham jak Opowiadqsz, ze maz klnie po filipinsku na zimno w listopadzie 🤣
Moja Mama wlasnie szkole zycia przechodzi, bo moj mlodszy szogun ja po hiszpansku musztruje i Babcia zaslakujaco duzo rozumie i spelnia rozkazy 🤦🏻‍♀️🤣

reklama
Ja ostatnio u babci montowalam. Byly dobre promocje w mediaexpert z montazem. Moze popatrz sobie tam. Moze jeszcze jest cos. Ja zamontowalam 3.5kW za 3.5 tysiaca. A moj brat upolowal 5kW za 3 tysiace.

Do góry