Coffe18
Fanka BB :)
To tez pewnie dlatego Ci odradził bo jesteś młodziutka27 w tym roku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tez pewnie dlatego Ci odradził bo jesteś młodziutka27 w tym roku![]()
Ja też 5dpt mialam <0.2 a estradiol może sprawdzałaś? Idź na betę za 2 dni już na sto procent będzie wiadomoNo niestety, beta <0,2
ma prawo jeszcze nie byćNo niestety, beta <0,2
jeszcze troszeczkę trzeba poczekaćNo niestety, beta <0,2
nie wstawiło mi 2 zdjęćjeszcze troszeczkę trzeba poczekać
estradiol 119, progesteron 33,5 i beta <0,2.Ja też 5dpt mialam <0.2 a estradiol może sprawdzałaś? Idź na betę za 2 dni już na sto procent będzie wiadomotrzymam kciuki! ♡
A czemu się pytasz?A ile one dzisiaj mają?
Ja połaczyłam macierzyński z pracą na 1/2 etatu. Macierzyński się wydłuża i pracujesz na pół etatu kasa większa i nie musisz odrazu wracać na cały etat. Do tego urlop i może do 2rz pracujesz na pół etatu za 100% kasy.mała moja ma 3 miesiące a ja już myślę co zrobimy jak kasa się skończy w maju bo raty tam nam do góry poszły że jakaś magia.
Zrob jutro jeszcze i wtedy będziesz wiedzieć kochana ♡ jak to moja Pani dr powiedziała wczoraj, w końcu trafimy na zarodek, który będzie chciał ze mną zostać i Tobie również tego życzę! ♡ oby to był ten !estradiol 119, progesteron 33,5 i beta <0,2.
Tylko że mój zarodek już wyszedł z osłonki 6.2.2, co prawda z 6 doby