A dlaczego chorobowe? Chorobowe będzie 80% a należy Ci się ciążowe 100%platne. Mi doktor od razu zaproponował jak tylko pojawiłam się z beta dodatnia a pracuje w szkole. U Ciebie jeśli masz ciężką pracę nie ma chyba innej opcjiale myslisz ze da chorobowe z tej bety
reklama
Ja też tak myślę że będę mieć chorobowe 100% z tej bety co mu przedstawię. Innego raczej nie wezme.A dlaczego chorobowe? Chorobowe będzie 80% a należy Ci się ciążowe 100%platne. Mi doktor od razu zaproponował jak tylko pojawiłam się z beta dodatnia a pracuje w szkole. U Ciebie jeśli masz ciężką pracę nie ma chyba innej opcji
MamaAniola
Fanka BB :)
juz się stresuje@Katia83 , daj koniecznie znać po wizycie. Trzymam kciuki !
jestem po na usg jeszcze nic nie widać bo za wcześnie dal zwolnienie do końca września ciążowe i trzyma kciuki kazal dzis powtórzyć betę i przesłać wynik.juz się stresuje
Coffe18
Fanka BB :)
To dobrze ze dał zwolnienie ciążowe bez problemujestem po na usg jeszcze nic nie widać bo za wcześnie dal zwolnienie do końca września ciążowe i trzyma kciuki kazal dzis powtórzyć betę i przesłać wynik.
Trzymamy kciuki za betę
Dawaj znać koniecznie jaki przyrost
ten na prawdę jest superrr ginekolog ale za wizytę bierze 300zl uspokoił mnie trochę i najważniejsze dal swój numer wrazie co mam dzwonic pisać nie to co mam w klinice przez kordynatorki i nieraz czekam 2dobyTo dobrze ze dał zwolnienie ciążowe bez problemuU mnie ginekolozka 100% płatne zwolnienie wystawiła dopiero jak serduszko biło tak to na 80 % byłam .
Trzymamy kciuki za betę![]()
Dawaj znać koniecznie jaki przyrost![]()
Tak myślałam, że to za wcześnie. Super, że jest zwolnieniejestem po na usg jeszcze nic nie widać bo za wcześnie dal zwolnienie do końca września ciążowe i trzyma kciuki kazal dzis powtórzyć betę i przesłać wynik.
reklama