reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziś na szkole rodzenia zajęcia z karmienia. Muszę powiedzieć że czynnik ekonomiczny jest mocno przekonujący do karmienia piersią 😅
Chciałabym, żeby udało mi się bliźnięta wykarmić piersią, ale obawiam się, ze to może być niezły hardcore
Jak na razie po szczepieniu na krztusiec zero objawów niepożądanych, nawet ręka nie boli
U mnie dzis na szkole rodzenia tez byly zajecia z laktacji. Jak polozna powiedziala, ze jest takie jedno mleko z naprawde swietnym skladem i kosztuje 80zl to sie za glowe zlapalam. Licze na to, ze nie bede miala problemu zwlaszcza, ze juz od dawna cos tam mi z tych piersi leci

reklama
U mnie dzis na szkole rodzenia tez byly zajecia z laktacji. Jak polozna powiedziala, ze jest takie jedno mleko z naprawde swietnym skladem i kosztuje 80zl to sie za glowe zlapalam. Licze na to, ze nie bede miala problemu zwlaszcza, ze juz od dawna cos tam mi z tych piersi leci
U mnie nic nie leci jeszcze :(

U mnie nic nie leci jeszcze :(
U mnie też susza..
Już chyba pospane mam od paru dni się budze a młody dzis to wogole budził mnie wypinaniem się,brzuch krzywy tylko jego postura odznaczona.
Zasnąć też ciężko stopy mnie tak pieką szukam tylko chłodu,nawet na balkon wychodzę i stopami staje ..przy córce też tak miałam stopy i ręce jak grzejniki a z reguły to bez ciąży mam kostki lodu...

U mnie też susza..
Już chyba pospane mam od paru dni się budze a młody dzis to wogole budził mnie wypinaniem się,brzuch krzywy tylko jego postura odznaczona.
Zasnąć też ciężko stopy mnie tak pieką szukam tylko chłodu,nawet na balkon wychodzę i stopami staje ..przy córce też tak miałam stopy i ręce jak grzejniki a z reguły to bez ciąży mam kostki lodu...
O ja też mam ciepłe ręce i stopy a normalnie miałam kostki lodu.
Mam nowa bolączke ciazowa :D jak się rano budzę bolą mnie palce u dłoni, a właściwie stawy w palcach. Są jakby takie sztywne i ciężko mi je rozruszać.

reklama
Za godzinę wychodzę, najpierw ktg, do lekarza około 10. A Ty już czekasz w kolejce?
Nie u nas się dzwoni po 15min zajętego wkoncu się dodzwoniłam i tak po 11 będę wchodzić bo na numerki jest u nas.
Ostatnio jak się nie dodzwoniłam pojechałam ale wtedy im się okazało tel zepsuł to już numerka nie było to musiałam czekać parę h

Do góry