pietraczkaa
Fanka BB :)
Trzymaj się KochanaJa już leżę sobie na sali szpitalnej. Obserwacja, i albo łyżeczkowanie albo… ?? Nie wiem co to będzie.
Kończę już pisanie tutaj, bo nie chce Was stresować swoimi porażkami.
Trzymajcie się i powodzenia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się KochanaJa już leżę sobie na sali szpitalnej. Obserwacja, i albo łyżeczkowanie albo… ?? Nie wiem co to będzie.
Mam podobnie z USGJa to najchętniej chciałaby mieć usg w domuz jednej strony już mam dość tego że ciągle chce mi się rzygać a z drugiej wiem że to świadczy o tym że jest dobrze.
trzymaj się mocnoJa już leżę sobie na sali szpitalnej. Obserwacja, i albo łyżeczkowanie albo… ?? Nie wiem co to będzie.
Mów ze chcesz łyżeczkowanie - serio to nic nie boli - dwa za mną i cały czas będę powtarzać ze jak coś idę na trzecie - nie ma co psuć psychiki - zaśniesz zrobią co maja i do domu. Pare dni burzy hormonalnej i można zacząć szukacJa już leżę sobie na sali szpitalnej. Obserwacja, i albo łyżeczkowanie albo… ?? Nie wiem co to będzie.
Jak masz potrzebę to pisz - ja nie mam nic przeciwko.Ja już leżę sobie na sali szpitalnej. Obserwacja, i albo łyżeczkowanie albo… ?? Nie wiem co to będzie.
Dodatkowo będą mogli przebadać czy to faktycznie zaśniad....Mów ze chcesz łyżeczkowanie - serio to nic nie boli - dwa za mną i cały czas będę powtarzać ze jak coś idę na trzecie - nie ma co psuć psychiki - zaśniesz zrobią co maja i do domu. Pare dni burzy hormonalnej i można zacząć szukac
Nowej motywacji ! Trzymaj się !
To chyba zależy od szpitala, u mnie podają najpierw tabletki, nie biorą bez tabletek na zabieg. Gin mówiła że podają po to aby zmiękczyć szyjkę macicy co ułatwia zabieg. Ale w sumie przy zaśniadzie może to być inaczej.Mów ze chcesz łyżeczkowanie - serio to nic nie boli - dwa za mną i cały czas będę powtarzać ze jak coś idę na trzecie - nie ma co psuć psychiki - zaśniesz zrobią co maja i do domu. Pare dni burzy hormonalnej i można zacząć szukac
Mam takie same odczucia co do tego zabiegu.Mów ze chcesz łyżeczkowanie - serio to nic nie boli - dwa za mną i cały czas będę powtarzać ze jak coś idę na trzecie - nie ma co psuć psychiki - zaśniesz zrobią co maja i do domu. Pare dni burzy hormonalnej i można zacząć szukac
U mnie w szpitalu jest indentycznie, pierwszego dnia tabletki, a jeśli nie zadziałają lub nie będzie w pełni oczyszczona macica to następnego dnia robią zabieg i tego samego dnia wychodzisz ze szpitalaTo chyba zależy od szpitala, u mnie podają najpierw tabletki, nie biorą bez tabletek na zabieg. Gin mówiła że podają po to aby zmiękczyć szyjkę macicy co ułatwia zabieg. Ale w sumie przy zaśniadzie może to być inaczej.
No ja zgagę mam nawet bez ciążyMam podobnie z USGech, ciąża uczy cierpliwości
No te mdłości w końcu minął, trzeba cierpliwie czekaćja zaczynam mieć zgagę. Tzn wczoraj po południu już miałam a dzisiaj od śniadania