reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fajnie że spotkanko się udało Wam dziewuchy. My dziś tez zrobili sobie małą wycieczkę. Może jutro foty jakoweś wkleję bo dziś nie mam siły.I oczywiście dla Loleczka z okazji ukończenia 18 mc wszystkiego naj naj od Kasi i Stasia...
i my siem cieszymy i dolaczamy sie do zyczen dla Lola!!!!

Bo wiecie co, lew smacznie spał, a co to za radocha robić fotki jak lew śpi, to Paweł chciał go obudzić. Najpierw rzucał małymi kamyczkami albo kawałkami ziemi, a jak lew nie zareagował to go klepnął...A lew jak się nie zerwał, jak nie ryknął...:szok: Bodzia blada, ja blada... Serce w gardle... No masakra, myślałam, że naprawdę na zawał zjadę :szok: Ale męża Bogna ma dzielnego :-D

no to faktycznie miałyście przeżycia.:tak: Martyna trzymam za słowo.:-)

Ja też już zmykam do łóżeczka. Do jutra. Pa pa pa.:blink:

Melduje się posłusznie po łikendzie:tak::tak:idę mleczko Szymkowi zrobić i wracam i piszę bo tu wyczytałam wczoraj, ze se podśmiechoojki ze mnie robicie a ja nie wiem o co chodzi:dry::dry::-D

reklama
Buuuu
Nie widze fotki noo nie widze:-:)-:)-:)-(
A co do lwa to ja się wypowiadać nie będe:rofl2::rofl2::rofl2:Ale to będzie symbol wycieczki.Potem foty grzywacza.Jeszcze był dobra akcja z Młodzieżą.Oliwka i Lol biegali i szło jakies niewinne dziecko z traktorem do pachnia.Rzucili sie oboje na niego jak szarancza.Na traktor znaczy się, jaby zabawek nie widzieli.A jakie ruchy mieli:szok:Okrzyki bojowe wydawali, biedne dziecko zwątpiło.;-)Ale Oliwka charakterek ma,będzie męża krótko trzymać i dobrze:tak::tak::tak:

Do góry