reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja porobiłam zakupy, Oliwka z siorką swoją szaleją jakby ktoś je przed chwilą z buszu wypuścił :sorry2:. Zaraz jeszcze tylko jadę z polecenia małża :-D zapłacić za Cyfrę +, bo łosiek zapomniał zapłacić i nam odłączyli, a na Polsacie możemy tylko oglądać bajki (bo Oliwka nic innego nie pozwala;-)).
No to jadę...
Widzę, że tu już o planach wakacyjnych. My do Chorwacji mamy jechać. W czwórkę, co niekoniecznie mi się podoba, ale cóż...Lajf is brutal :sorry2:. No i znając nas wszystko będzie załatwiane na ostatnią chwilę :dry:

reklama
Agatka ależ proszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
191155.1.jpg

gracjas kofana

Źle ustawiłaś kursor,koffana:tak:.

acha dzieki

u nas się wypogodziło :-) Nareszcie!!!

Madzka a co Ty tak to powietrze rozdajesz? (nam tez daj bo Krak i Zakopiec mają najgorsze w PL :tak::tak::baffled:

Madzka a co Ty tak to powietrze rozdajesz? (nam tez daj bo Krak i Zakopiec mają najgorsze w PL :tak::tak::baffled:
a rozdaję bo wiejskawe:-D:-Dw Łodzi też spaliny na spalinach to w słoikach przywozimy od rodziców:tak:;-):-D

Szymonek zasnął bez słowa:szok::szok:dziecko mi chyba podmienili:confused:muszę się pochwalić, że już 4 dzień jesteśmy bezcycowi za dnia:tak::tak:i nie jest źle:happy:

Nam się udało fantastyczne sandłki kupić w drodze na poczte z wyprzedaży:-D:-DŚliczne, potem pokaze bo teraz M z pretensjami,że buraczki niedobre..No zaraz, przeciez ja ich w słoik nie pakowałam:baffled::baffled:

U nas pogoda się śliczna zrobiła, choć rano nic na to nie wskazywało :sorry2:. A teraz słoneczko świeci i cieplutko jest :tak:
Obiadek się robi, nie miałam pomysłu to go kupiłam :-D - roladki schabowe w sosie pomidorowym. A do tego młode ziemniaczki i mizeria :tak:. Mniam mniam. Ale żebyście nie myślały, że coś mi się przestawiło - kapusta i mielone już zakupiłam i jutro będą gołąbki :laugh2:. I jak się uda to krupnik.
Bodzia, Oliwka wygląda jak wojownik z tą sznitą na policzku :dry:, wieczorem podeszło krwią, dzisiaj już lekko zaschnięte, ale widać, że nieźle musiała o coś zahaczyć :sorry2:
Nasze mieszkanko wygląda jak pobojowisko, ale dzisiaj nie mam ochoty na PPD :no:. Po podłodze wala się dosłownie wszystko - okruchy chleba, okruchy sera żółtego, wszystkie buty jakie Oliwka dorwała, ciuchy które Oliwka pościągała z suszarki, pełno zabawek... No aż wstyd, jakby ktoś to zobaczył. A żeby nie było za mało, to jeszcze Oliwka rozlała picie i podłoga się lepi :sorry2:. Brud, syf, kiła i malaria :dry:. Bleeeeee...

Ale żebyście nie myślały, że coś mi się przestawiło - kapusta i mielone już zakupiłam i jutro będą gołąbki :laugh2:. I jak się uda to krupnik.
Ty no laska powiesz mi wreszcie co Ty cudujesz z tym krupnikiem czy nieee?:-D
Nasze mieszkanko wygląda jak pobojowisko, ale dzisiaj nie mam ochoty na PPD :no:. No aż wstyd, jakby ktoś to zobaczył.
nikt nie widzi przecież;-);-)bałagan nie zając:-D

Jesteśmy sami Staś i ja brachol po przespaniu jednej nocy w pokoju ze Stasiem i wysłuchaniu tego co mu miałam do powiedznia postanowił wrócić jednak do domu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Staś tylko co chwila włącza alarm więc chyba zaraz się uśpimy bo jakiś taki smutny dzisiaj jest

reklama
Do góry