Wiesz cos tam zre wiec trsgedii totalnej nie ma.Najchrtniej od tatusia bo tatus jej apetyt od zajaczka przynosiJeny to brzmi ciężko, jak to przeżyłaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz cos tam zre wiec trsgedii totalnej nie ma.Najchrtniej od tatusia bo tatus jej apetyt od zajaczka przynosiJeny to brzmi ciężko, jak to przeżyłaś?
Ja też kupowałam te kaszki i sobie chwalę (chyba najchętniej jadły tę z komosą ryżową). U mnie dziewczyny jadły z owocami.Nie. Mnie kumpela poleciła te i nawet nie szukałam innych![]()
odpusc na kilka dni. I potem sprobuj znowu. A jak Ty jesz to jej to nie ciekawi? Nie chce probowac?Mam wrażenie, że moje dziecko zamiast do przodu to się cofa z tym jedzeniem![]()
tez slyszalam, ze sa slabe. Tak jak Nestle tez ma slaaabe sklady. Ja kupowalam hipp i halle. I helpa tez wlasnie jest bardzo polecana, ale tu nie ma.A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję![]()
Właśnie nie, nawet do mleka kładzie się z rykiemodpusc na kilka dni. I potem sprobuj znowu. A jak Ty jesz to jej to nie ciekawi? Nie chce probowac?
ale teraz czy ogolnie? Bo jak teraz to moze faktycznie zeby, zagladalas tam? Bo wiesz naprawde sa dzieci (moja mlodsza), ktore cierpia przy zabkowaniu i nie jedza bo boli…Właśnie nie, nawet do mleka kładzie się z rykiem![]()
Od kilku dni, wcześniej było pięknie.ale teraz czy ogolnie? Bo jak teraz to moze faktycznie zeby, zagladalas tam? Bo wiesz naprawde sa dzieci (moja mlodsza), ktore cierpia przy zabkowaniu i nie jedza bo boli…
No a jesli ciagle tak jest to nie wiem, tez szukalabym przyczyny pewnie…
przy zębach to u nas nawet butelki z mlekiem nie kończył i oddawał w trakcie. Wiec możliwe ze to jest powodem. Potem inne powody niejedzenia będą tak jak u mnieOd kilku dni, wcześniej było pięknie.
no to najpewniej zeby.Od kilku dni, wcześniej było pięknie.