Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biegaO mój Bożejak się cieszę
mówiłam Ci, że zobaczysz te dwie krechy
bardzo bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca
leć jutro na betę
i dawaj znać
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biegaO mój Bożejak się cieszę
mówiłam Ci, że zobaczysz te dwie krechy
bardzo bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca
leć jutro na betę
i dawaj znać
![]()
Bardzo Ci gratuluje!Cześć
Jestem po 3 nieudanych transferach , obecnie miałam się przygotowywać do 4 transferu z 2 blastkami …
Mam 2 niedrożne jajowody , w tamtym roku miałam badanie.
Zaczęłam chodzić na akupunkturę by się wyciszyć po nieudanych próbach , postanowilam rozpocząć również odmawianie nowenny pompejanskiej .
Okres spóźnia mi się kilka dni … postanowiłam zrobić dziś test i takie coś![]()
Cuda się chyba zdarzająNiesamowite , gratulacje !!!!! Aż płakać mi się chce, psychika gra tu chyba najważniejsza rolę!!! Cudownie ♡
We wrześniu pod koniec mamy 2 rocznice ślubu , byłby cudowny prezentBardzo Ci gratuluje!
Wiara czyni cuda
Ja tez codziennie mówię 10- tkę różańca, nie słyszałam o ten nowennę pompejanskiej, ale spróbuje
Leć jutro na betę i daj koniecznie znać!![]()
Bd dobrzeCuda się chyba zdarzająaczkolwiek jutro zrobię krew i się okaże
![]()
Myśle ze już nie raz wśród naszych historii, były kobiety, którym lekarz powiedział, ze nie maja szans na ciaze, na szczęście się mylił !Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biegaco to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami
![]()
Ja np teraz medytuje, bardzo mocno w to wierzę i mnie uspokaja, ale modlitwa pompejska też jest cudowna ♡We wrześniu pod koniec mamy 2 rocznice ślubu , byłby cudowny prezentja wierze , w moc modlitwy
![]()
Cuda się zdarzają gratulacje życzę pięknej betyTak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biegaco to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami
![]()
Ja po akupunkturze się bardzo dobrze czuje , jednak jakaś taka głowa spokojna po tym ..Ja np teraz medytuje, bardzo mocno w to wierzę i mnie uspokaja, ale modlitwa pompejska też jest cudowna ♡
DziekujęBd dobrzemówię Ci zobaczysz jutro piękna betę
i nawet nie myśl inaczej
ale się cieszę mówię Ci
![]()