reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam was mamuśki
my tez juz po spacerku rano porządki w domu zrobiłam bo od 7 na nogach jesteśmy
teraz junior śpi a córcia puzzle układa

a pogoda na północy piekna az sie z domu chetnie wychodzi

pozdrawiam

reklama
Ja już do Was pisałam z rana, ale jak dałam "zatwierdź odpowiedź", to nagle neta wcięło.:baffled::crazy: Okazało się potem, że Grzesiek mi kabel ruszył.:dry::wściekła/y: Bo nasz kabel łączący ze "światem" to strasznie porozwalany i wystarczy czasem lekko dotknąć i internet ucieka.:angry::wściekła/y::-:)dry:
U nas ładnie słoneczko świeci, ale wieje.:sorry2:

Sikoreczka śliczne fotki i dzieciaczki na nich.:tak: Mamusia tyż fajna.;-):rofl2:

nie było źle wydał z siebie jeden ryk krótki ale dwa grochy poleciały po policzkach:-:)-(śpi grzecznie:tak::tak:
Tulaski dla dzielnego Szyma.:-)

No też mi się wydaje, że w tym mini zoo podczas walki o traktorek :-D A wygląda gorzej, wczoraj w czasie kąpieli rozmiękło i znowu krew leciała :sorry2:.
Biedna Oliwianka.:-( Buziaczki dla niej.:blink:

A ja Grzesia uśpiłam, zukę z Maćkiem zjedliśmy, pranie powiesiłam, ziemniaczki obrałam, to teraz czas na kawkę.:-) Ma któraś ochotę?

Zaraz jeszcze jakieś fotki powklejam :tak: Muszę przeszukać, bo natrzaskałam w tym Zoo 320 zdjęć :szok:
Gołąbki się gotują, krupniczek się gotuje :tak:. Ale znowu full naczyń w zlewie :dry: - będę chamska i zostawię tę przyjemność tym razem małżowi :tak:;-)
Kurczę, muszę koszulkę przebrać, bo się cała upaprałam :zawstydzona/y: jak prosiaczek

Bodzia, dzięki za zaproszenie Olinki na rosołek, ale Jacek na szybko pojechał do sklepu i kupił co trzeba. A teraz moje Potworzysko śpi :-)

Martusiu, pamięć Cię nie zawodzi - mieliśmy kupować zmywarkę, ale kupiliśmy auto i mój małż powiedział, że niestety, jeszcze trochę na tę cudowną rzecz muszę poczekać, może w przyszłym miesiącu :tak:. Ale mam nadzieję, że używając mojego uroku osobistego i kilku sztuczek dodatkowych uda mi się go namówić na to szybciej :-D

reklama
Jeśli można to ciapucino poproszę;-).
Proszę bardzo:
capucino.jpg

Trochę z poóźnieniem, ale musiałam Grześka dośpić, bo obudził się po niecałej godzinie z wrzaskiem. W nocy też co dwie godziny się budził.:baffled: Nie wiem co to może znów mu zęby idą? :confused::dry:

Inna ja jestem.:-)

Do góry