Mnie kręgosłup boli dopiero od około tygodnia. Obecnie 33tc. Pomysł nad jakimis ćwiczeniami/fizjoterapeutka, bo wykonczysz się jak już tak szybko boli.Cześć wszystkimnie odzywałam się ale podczytywalam Was
u mnie utrzymały się bliźniaki, ciąża 2k2o
w tej chwili zaczął się 16 tydzień. Ale ten czas leci. Na ten moment z dzieciaczki wszystko w porządku. Mam nadzieję że tak zostanie do końca
Powiedzcie mi drogie mamy, jak to jest z wyprawką, diedy a może raczej do kiedy trzeba zacząć wszystko kupować? Jestem w takiej sytuacji że po starszych dzieciach nic już nie mam i kupić muszę wszystko od nowa.
No i jeszcze jedno pytanie, czy to normalne, że na tym etapie już boli kręgosłup i jest mi po prostu tak ciężko? Przyznam się że jestem w szoku jak szybko mi brzuch wyskoczył![]()
Wyprawke zaczęłam robić od polowkowych. Najpierw nieśmiało, jakieś pojedyncze ciuszki. Ciągle balam się zapeszania
Popytaj wśród znajomych, ja dostałam ogrom rzeczy po dzieciach przyjaciół i rodziny. Czeka Cię duży wydatek na wózek i foteliki, wiec warto korzystać i brać ciuszki, łóżeczka, kołyski itp po znajomych. Takie używane ciuszki są milsze w dotyku, bo już po kilku praniach, na prawdę polecam
Foteliki kupiliśmy dopiero z 2tyg temu, a wózek przyszedł do nas tydzień temu ( a zamawialismy w lipcu).
Myślę, że w ciągu miesiąca powinnaś się wziąć za pokój dziecinny, bo potem coraz trudniej z siłami. Ciężko się schylic i robota idzie 5 razy dłużej