reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
oj cos ciężka nocka to była dla dzieciaczków:-(Hubek tez spał niespokojnie, budził sie kilka razy z takim płaczem jakby go cos bolało strzaszliwie, podejrzewam, ze zęby idą w końcu i ciągle chciał pić - wypił pewnie w sumie ponad 0,5 litra herbatki:szok:

Maja wczoraj w nocy spała pięknie, ale bałam sie zapeszyc, więc nie pisałam. A dzisiaj też miała noc fatalną. Obudziłą się o 3 nie mogłą zasnac do 5. A potem budziła się co godzinkę. Jestem po drugiej podwójnej kawie, a i tak boję sie, że zasnę w pracy.

a o której wam zasypiają maluchy ze tak pięknie długą śpią?

Filip chodzi spać o 20-21....rożnie...

A dziś tragednia..noc jakaś do du... mały obudził sie o 1 i ani mu sie śniło by sopać...do 5 płakał, marudził...eah...dziś jestem niewyspana...:zawstydzona/y:

Jenni druga noc z rzedu sie budzi miedzy 4 a 5 z placzem i dalej spi gdzies jeszcze okolo godzinki:baffled:

reklama
Do góry