reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Oli wczoraj zasnęła już o 21. Niestety w nocy się co chwilę budziła od 3, kręciła się, jęczała, dosysała do cyca i tak w kółko. Koło 5 zaczęłam ją głaskać po rączce w nadziei, że to ją uśpi, a ona na to całkiem trzeźwym głosem "aja mama" :angry: No więc podniosłam się z poduszki, zapaliłam lampkę i zapytałam: "co chcesz?" a Oli na to "am" (tak mówi jak chce albo jeść albo pić). Jeść nie chciałam jej w nocy dawać za bardzo, więc przyniosłam jej wody w bidonie, wypiła sporą ilość i dopiero wtedy zasnęła przy cycu. Wygląda na to, że chciało jej się pić i sam cycek jej wystarczył.

Dzis u nas super nocka i widze,ze takie zdarzaja sie Kondziowi coraz czesciej:tak: .Spal 11 godzin a wstalismy o 8.10:-):tak:.

U nas od tamtej pory jak Jenni spi u siebie w pokoju wcale sie niebudzi:-)
Pewnie sie przebudza ,ale od razu zasypia.Kuba tak właśnie robi,ale ja go niestety słyszę,bo śpi z nami w pokoju:baffled:Szkoda,ale na razie tak musi być(za małe mieszkanko):tak:

reklama
Do góry