• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2023

Wiecie co, miałam dzisiaj kiepski sen, a ja i sny, niestety u mnie się sprawdzają... Boję się środy, tego co zobacze/usłyszę. Chumor mam totalnie do bani :/

Tez dzis mialam dziwny sen. To nasze obawy, nasza podswiadomosc podsyla takie obrazki - pamietaj.

Trzymam kciuki za srode , to juz tuz tuz. Bedzie dobrze i zobaczysz ze sny tlumaczy sie odwrotnie :-)

reklama
Nie miałabym tyle odwagi żeby po in vitro chodzić do ginekologa na NFZ. Jakoś im nie ufam 😂😁
Tez nie bardzo ufam ale to nawet nie chodzi aby chodzic tylko na nfz. Z tego co wiem dziewczyny pisaly tutaj na forum ze zakladaja normalnie dwie karty ciazy i maja takie same badania zlecone bo są odgórnie ustawiane co do tygodni coazy i chociaz tyle sa do przodu. 😄ja się nie odważyłam.
Prolutex ok 170zl na tydzień, accofil też niecałe 200 na szczęście na 20 dni, heparynę miałam bez R wcześniej, duphaston, estrofem, encorton, glucophage, zbiera się tego
U mnie moze nie tyle lekow ale tez nazbiera sie. Na komorki nk encorton 10 mg, wlewy co 3 tygodnie po 450 zł, wizyty prawie co 2-3tygodnie, każda po 260 zł, luteina, euthyrox No i clexane tez mam na ryczałt już.
Nie kojarzę tylko estrofemu?
Accofil na kiry ?
Wiecie co, miałam dzisiaj kiepski sen, a ja i sny, niestety u mnie się sprawdzają... Boję się środy, tego co zobacze/usłyszę. Chumor mam totalnie do bani :/
Ja jestem zdania ze czesto to jest samospełniająca się przepowiednia. W snach widzę nasze obawy, emocje, leki podświadomość nam podpycha różne rzeczy. Ale wierzę ze mozesz się bać i vzuc się źle. Mój świętej pamięci teściu mial sny, których słuchał i siw sprawdzały. Ale on mocno wierzący byl. 😇
Ja już odzyskałam energię ale wciąż mdłości ogromne... schudłam już ponad 3kg prawie nic nie jem 🤷🏽‍♀️ dziś 9+5 wiec liczę że jeszcze 2 tyg I już będzie super 🤞🤞🤞
Chciałabym schudnąć 😁 u mnie dzisiaj ekstra dzien. Niby wróciłam do pracy dzisiaj ale poszlam sama na zakupki, jem zlsama w knajpie. Corla u babci. Super. 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry