survivor26
Mamy lipcowe'08
Apropos staników, link świeżo przyniesiony ze szkoły rodzenia: www.biust.pl; ceny zróżnicowane, ale połozna polecała staniki Naturana, które akurat są taniutkie, a podobno świetnie się noszą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj właśnie postanowiłam taki zamówić więc jak już go dostanę to napiszę czy warto.ja znalazłam stanik do karmienia na allegro STANIK biustonosz DO KARMIENIA 95 C BIAŁY (355424705) - Aukcje internetowe Allegro tylko jakoś wydaje mi się za tani;-) i nie wiem czy warto go zamawiać![]()
Ja dosyć dużo rzeczy zamawiałam u tego sprzedawcy,czekam na dostawę,obleciałam hurtownie w cz-wie i ma faktycznie niskie ceny,czekam na przesyłkę.
Zamawiałam podkłady,majtki jednorazowe,butelki,smoczki,pieluchy itd itp.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro