reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Apropos staników, link świeżo przyniesiony ze szkoły rodzenia: www.biust.pl; ceny zróżnicowane, ale połozna polecała staniki Naturana, które akurat są taniutkie, a podobno świetnie się noszą:)

reklama
Dziewczyny, dzięki za wszelkie info, majtki zaraz zamówię na allegro, te koszulki też super i też zamówię. Ja też większośc rzeczy kupuję w sieci, nie chce mi się po sklepach łazić. a podkłady kupiłam Bella bo położna nam je poleciła jako najbardziej skuteczne.

Liwus świetnie,że sprawdzisz "jakość" tych staników;-) bo ja na razie tylko buszuje po allegro, a sama nie mogę nic zamówić:crazy: gdyż jak już wcześniej pisałam czekam na ten nieszczęsny list z potwierdzeniem rejestracji:-( mogłabym poprosić chłopaka siostry, żeby zamówił mi coś na swoje konto, ale nie chce żeby czuł się niezręcznie zamawiając majtki czy staniki dla ciężarnych:zawstydzona/y: poczekam cierpliwie na ten list... :-p

reklama
Ja dosyć dużo rzeczy zamawiałam u tego sprzedawcy,czekam na dostawę,obleciałam hurtownie w cz-wie i ma faktycznie niskie ceny,czekam na przesyłkę.
Zamawiałam podkłady,majtki jednorazowe,butelki,smoczki,pieluchy itd itp.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

O! Ja też się przymierzam do kupowania u niego:tak: To jak przyjdzie Ci paczka, to daj znać, czy wszystko było w porządku. Te staniki co Liwus wklejała, też sie nad nimi zastanawiałam, ale nieco odstraszyła mnie mało precyzyjna rozmiarówka...a chcę tak czy inaczej kupić w sieci, bo mierzenie mnie wykańcza i fizycznie i psychicznie - rozebrac się trzeba przed wielkim pogrubiającym lustrem w przymierzalni:-D Apropos staników jeszcze: nam położna mówiła, że powinny byc numer większe (w miseczce) od obecnie noszonych, co w moim przypadku daje gigantyczny rozmiar "F":baffled: A dużo dobrego o stanikach w ogóle można poczytać i się nauczyć tu: Stanikomania (był artykuł w Wysokich Obcasach jakiś czas temu) - polecam, bo dopiero tam doczytałam, że typowa polska rozmiarówka A-B-góora C ma się nijak do rzeczywistych rozmiarów naszych biustów;-)

Do góry