reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kate koszule sa super :-) skusze sie na 2 :-) bo rzeczywiscie cena jest bardzo przystepna nawet jak zaplaci sie te 7 zl za przesylke :-)

andziaa ja kupilam wlasnie dwie takie tylko ze zielona pszczółke i rózowa pszczołke - naprawde polecam. Kolorki sa bardzo fajne, guziki do samego biustu takze wydaje mi sie ze beda ok do karmienia. Oczywiscie z jednej teraz korzystam zeby przetestowac he he

co do wozka to dzieki za uspokojenie mysli bo bardzo chce czerwony wiec jak wy mowicie ze spoko dla chlopaka to zamowie taki.

u mnie narazie pokoj gotowy i tez jest w zieleni- porobie zdjecia to wam przesle no i mebelki juz skrecone i teraz wietrze bo strasznie smierdza nowoscia. Łóżeczka jeszcze nie mam ale na dniach cos wybiore- tyle tego ze nie wiem jakie. Dzisiaj popralam czesc ciuszkow i stwierdzam ze jestem przygotowana na trojaczki he:-D

moskitiera fajna sprawa tez chyba kupie, co do poscieli to zamowie na allegro- w moim najblizszym sklepie dzieciecym maja ceny z kosmosu he he

Łóżeczko teraz stoi pod przykryciem ( antykurz - hehe) i czeka :-)
Survivor26,
nie wiem jakiej firmy ochraniacze bo dostałam w spadku po znajomej, wiec niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedziec na to pytanie.
Co do koszul to ja się zaopatrzyłam w takie dwie Koszulki/ koszula dla karmiącej M RÓŻNE WZORY (358558570) - Aukcje internetowe Allegro Mam jeszcze trzecią flanelkę rozpinaną z przodu ale chyba będzie za ciepła na lipcowe podboje szpitalne :happy:
Teraz grasuje za biustonoszem i kompletnie nie wiem czy mam się zaopatrzyć w większy a jeśli tak to o ile większy...mam z tym lekki problem.

kicrym jak najbardziej czerwony! z reszta dla mnie on jest bardziej bordo :tak:

co do poscieli, ja ochraniacz na cale lozko ;-)
lozko tez skladam za hoho i jeszcze dluzej,z reszta moj maz moze zlozyc jak bede w szpitalu, inacze bym sobie tylko zagracila i narazila posciel na wscibstwo starszego dziecia ;-)

majtki wystarczy 5 szt
koszulki ktore wkleilyscie na guziczki sa rewelacyjne
do szpitala zabieram dwie
rdzic bede w swojej starej domowej
jakos bede sie bardziej komfortowo czula niz w tych szpitalnych obszarpancach
a wezme taka ktora ew wywale (choc koszula po pierwszym porodzie wcale sie nie ubrudzila mimo ze odeszly czerwono zielone wody a potem tez przyjaznie nie bylo hehe)
w kazdym razie polecam te koszule, mam taka i sluzyla cale karmienie
jak ktoras mama lubi pizamki to fajne beda w tchibo od przyszlej srody
w sam raz do karmienia :tak:

a ja sie pochwale
maz zrobil mi wczoraj sorprajs i kupil wozeczek :blink:

oki to czekam na wieści:-D

dziewczyny!wiem ze to moze glupie pytanie ale pisałyście że kupujecie majtki hartmana a do tego tez trzeba te podkłady kupic tak? :sorry2:bo ogladalam na allegro i nie wiem co zamowic:baffled:

reklama
podkłady to na pewno trzeba kupić:-) bo te majtki są cienkie i przewiewne:tak: ja patrzyłam na podkłady z Belli tylko, że tam jest napisane, że to są pieluszki jednorazowe, ale mają też zastosowanie jako podkłady poporodowe, jednak myślę że nie mają tej taśmy z klejem jak zwykłe podpaski, więc jak je nosić żeby czuć jakiś komfort :dry: co myślicie na ten temat?;-)

Do góry