I
iiwka
Gość
Sikoreczka i co dziecię wyprawia? Moje śpi na szczęście bo już mówię Wam brak mi sił...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iiwka tulasy dla Cię. nie pękaj minie jakoś to 9 miesięcy i potem jak napisałaś - nic was już nie rozdzieliNo i jak zwykle,jak ja jestem to nikogo nie mabuuuuu
Ciężko mi na sercu....
Taaaak jak jest pod dostatkiem innego zarcia to on na wszystko się zgadzaMadzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusiaA masz duży nadmiar mleczka?
cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...
Witamczy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?![]()
cara swietne fotki, ja Ci daje 23-4 lata!
u nas ok, mały sie zrobił mega maruda.... znów mamy problemy brzuszkowe... chciałam go pomału od piersi odstawiac i zaserwowałam mu pepti, ale nagle pojawiła sie wysypka, brak kupy i niespokojnosc małego... co prawda juz trzeci dzien bez pepti zyjemy ale problemy brzuszkowe nadal sie utrzymują... wiem ze powinnam go karmic conajmniej do roku, ale marzy mi sie juz taki mały odpoczynek... chce dojść do siebie przed drugą dzidzią...
bodzia ja tez dopiero co pidżame zdjełam![]()
Anula i ja sie dołączam do życzeńWitam się:-)
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudniaWybaczcie więc błędy;-)
Bodzia ach te twoje nóziea jaki masz motór
Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusioEch może mu w końcu się unormuje
Biedni jesteście z tymi alergiami wstrętnymi:-(
A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczycSzczególnie niebezpieczne dla osób posiadających balkony, tarasy, ogrody lub jak ja strychy.
Dobrze powiadam Meg?
Anula miłej randeczkiI życzę ci wielu lat przepełnionych mega szczęściem i wielką miłością
![]()
Anaconda no przeca masz 18 latek;-)
Cara bardzo ładna z ciebie dziewczynaJak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku
Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusiaA masz duży nadmiar mleczka? Bo moja Madzia się jeszcze raz w nocy budzi z takim mega krzykiem
Najgorsze jednak że się francka na mnie obraziła i nie mogę jej nawet wtedy przytulic
tylko tata
No ale rano dostaję na dzień dobry takiego ogromnego buziaczka ze od razu mi lepiej. Mam tylko jedną pierś sporo większą od drugiej
mam nadzieję że do komunii się to jakoś wyrówna
Iiwka tulę mocno
Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza![]()