reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Reniferek ja się teraz tak wczytałam że Twój Miki urodził się dzień przed moim Szymkiem:tak::tak:a co do piffka to tu na wątku sobie nie żałuj:-Dtylko w realu jeszcze musisz poczekać:sorry2:

Hej wam...
Ja w domu od niedawna,,w pracy ,potem korki,u ammy w pracy byalm i u szwgaierki,,no i zjechałam do domu,,,
Super ciepełko jest i przyjemnie ciepluchno...
Ja dzisiajw peckolu sie dowiedizalam,ze dzieic jada do ZOO w Gdansku, maja festyn,bedize gril,,rowerowy rajd,,no nieźle takie maluskzi,,a juz tyle imprez;-):-p

Ja zasmarkana od dzisiaj,masakrycznie,,,nos mnie boli juz od wycierania kinola...:sorry2:.

A ja byłam dzisiaj w biedronce kupiłam amłemu 2 komplety spodenki i koszulka za 9 zyla,,super kolorowe,,sandałki mu kupiłam i trampeczki,no i sobie 3 bluzeczki tez kupiłam,,jeszcze klapki is podnie i ebdize git...

No tutaj wrzawo i gwarno ajkz awsze

pzodrawiam...

reklama
Padam..Młode wybiegało sie na podwórzu, wybawiło w kałużach...Wyobrażcie sobie jak wygladał:tak::-DAle za to jaki szczęśliwy był:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry