reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Myśmy wyodpustowały, wybawiły i właśnie siorka wraca do mamy. Ło matko alesz ja mam dośc:szok: Idu sprzątac zabawki. Fotki wrzucę jak czas odnajdę:-p

reklama
cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...
Na pocieszenie,mogę,że ja od poniedziałku tyż słomiana będę:tak:,M wyjeżdża do stolicy do pracy:tak:.
Aluśka fajskie fotki:tak::tak:Amanda jest niesamowita:-) i chyba jej Jul do gustu przypadł:-D
Nawet do wózka Amandzi się pakował:tak:;-):-D:-D.

Fajnie że sie spotkałyście Aluśka i Marta, zawsze fajniej w realu :) Bardzo sympatyczne zdjątka. Aluśka czy Ty jesteś pełnoletnia? ;-)

Bodzia Karollo przesłodki sukierek...Oliwianka już wie o tym najlepiej ;-)

Ja mam chyba pecha do Poczty Polskiej...znoof zgubili paczkę dla mnie...wrrrrr
Poza tym gdzie Wy jezdeście? ;-)

Meg ja zmykam na randke z CSA i mąż na mnie popatruje też dziwnie..;-);-);-)
DOBRANOC

reklama
a to mój mały mężczyzna wczoraj na łące na tle bezchmurnego nieba :-)
IMG_4709.JPG

Do góry