reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg
BottomsUp.gif
ja niedługo zapomnę jak mój chop wygląda:dry::dry:a Twojego co na języki wzięło:confused:
A mój potrzebuje w robocie ang - on dużo rozumie (czyta książki z jego dziedziny po ang i kuma ło so biega) ale gorzej z gadaniem...
No to
bere016.gif
bere016.gif
i dla mnie jeszcze
bere016.gif

reklama
:rofl2::-D:-D:-D:rofl2:z czyjego wesela??
ze 2 szt z naszego i jedna z kuzyna...Hehehhe właśnie sobie coś przypomniałam, jakieś dwa dni temu w tv chyba na tvn w porze zupy Kubka (wspomagamy się czasem tv) był program o sprzątaniu mieszkania(nie mówcie że nie widziałyście to obowiązkowa lektura dla PPD :-p i tam używali wódy do dezynfekowania...może.... :-D:-D

ze 2 szt z naszego i jedna z kuzyna...Hehehhe właśnie sobie coś przypomniałam, jakieś dwa dni temu w tv chyba na tvn w porze zupy Kubka (wspomagamy się czasem tv) był program o sprzątaniu mieszkania(nie mówcie że nie widziałyście to obowiązkowa lektura dla PPD :-p i tam używali wódy do dezynfekowania...może.... :-D:-D
:szok::szok::rofl2::rofl2:Meg ciekawe programy oglądacie z Kubą przy obiedzie:-D:-D:-D

reklama
Do góry