A mój potrzebuje w robocie ang - on dużo rozumie (czyta książki z jego dziedziny po ang i kuma ło so biega) ale gorzej z gadaniem...Megja niedługo zapomnę jak mój chop wygląda![]()
a Twojego co na języki wzięło
![]()
No to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój potrzebuje w robocie ang - on dużo rozumie (czyta książki z jego dziedziny po ang i kuma ło so biega) ale gorzej z gadaniem...Megja niedługo zapomnę jak mój chop wygląda![]()
a Twojego co na języki wzięło
![]()
a u mnie tylko wodka...weselna...kto to wypije?Właśnie się tak zastanawiam że w lodóce stoi piffko mojego M;-) Chyba mu zawinę![]()
Meg nie polewaj tak szybkoNo to
i dla mnie jeszcze![]()
![]()
a u mnie tylko wodka...weselna...kto to wypije?![]()
ze 2 szt z naszego i jedna z kuzyna...Hehehhe właśnie sobie coś przypomniałam, jakieś dwa dni temu w tv chyba na tvn w porze zupy Kubka (wspomagamy się czasem tv) był program o sprzątaniu mieszkania(nie mówcie że nie widziałyście to obowiązkowa lektura dla PPDz czyjego wesela??
a u mnie tylko wodka...weselna...kto to wypije?![]()
hihihihiz czyjego wesela??
ze 2 szt z naszego i jedna z kuzyna...Hehehhe właśnie sobie coś przypomniałam, jakieś dwa dni temu w tv chyba na tvn w porze zupy Kubka (wspomagamy się czasem tv) był program o sprzątaniu mieszkania(nie mówcie że nie widziałyście to obowiązkowa lektura dla PPDi tam używali wódy do dezynfekowania...może....
![]()
to nie jest tzw przepalanka dodam...only Soplica :-)hihihihi![]()
baa a jakto nie jest tzw przepalanka dodam...only Soplica :-)