Ja wiedziałam, że u nas będą "przed czasem", bo wszystkie zęby miał tak szybko i nie zawsze w normach czasowych, chociaż też nie byłam pewna na początku, czy to już 5Czyli to nie za wcześnie zeby podejrzewać ze moze jej cos iść;p zawsze jakos punkt zaczepienia ;D
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
No u każdego dziecka inaczej. Więc niech idą i będzie spokójMy właśnie mamy wszystkie oprócz 5. I dzis nagle stan podgoraczkowy i bordowe policzki. Bez innych objawów. Powiązałam Powiązałam zębami ale zastanawiamsie czy to nie za wczesnie
Sylwia99
U nas to samo z prawej strony widać białe, żeby tylko się przebiłyTak jak u nasWidać już dwie ale jeszcze się nie przebiły
![]()
marta18691
U nas wszystkie są prócz 5
Sylwia99
Jak tam u Was ?U nas jednak zęby na tapecie. Ide obie dolne 5. Nie śpimy trzecią noc bo mala sie drze ciagle ze boli...
A w środę zaległe szczepienie. Az szkoda mi małej ale co zrobic
Michalina_25
U nas tez jakies dziwne to spanie ostatnio. Budz sie co 4h i mowi ze chce mleko
dzisiaj w nocy cos mu sie snilo bo wykrzykiwał : kulka, kulka

Z tymi pobudkami to czuje sie jakbym sie w czasie cofnela
Z tymi pobudkami to czuje sie jakbym sie w czasie cofnela
U nas już dobrze. Zaczęło się zębami, przez biegunkę a zakończyło wymiotami ;P mala oczywiście znow przerwa od żłobka ale wraca jutro.Jak tam u Was ?
Problem mamy tylko ze snem bo slabo sypia w nocy.
reklama
Michalina_25
będziesz jutro szczepić czy chcesz odczekać po tych wymiotach i biegunce?U nas już dobrze. Zaczęło się zębami, przez biegunkę a zakończyło wymiotami ;P mala oczywiście znow przerwa od żłobka ale wraca jutro.
Problem mamy tylko ze snem bo slabo sypia w nocy.