Katalinazed
Fanka BB :)
Przykro miJesteśmy po wizycie ciąża rozwija się prawidłowo ale już jest pojedynczajeden zarodek przestał się rozwijać.
Drugi dzielnie walczy…serce bije jak dzwon

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miJesteśmy po wizycie ciąża rozwija się prawidłowo ale już jest pojedynczajeden zarodek przestał się rozwijać.
ojej...Jesteśmy po wizycie ciąża rozwija się prawidłowo ale już jest pojedynczajeden zarodek przestał się rozwijać.
Jutro będzie równy 10Przykro mitrzymam mocno kciuki za drugiego dzidziusia. Który to tydzień?
Jutro równy 10ojej...przykro mi.. ogromną strata, ale serducho biję a to najważniejsze musisz być silna...
który tydzień?
będzie dobrze dbajcie o siebieJutro równy 10
Mam taką nadzieję. Wizyta dopiero za miesiącbędzie dobrze dbajcie o siebiesilny kropek został z Tobą
kiedy teraz wizyta ?
no to superMam taką nadzieję. Wizyta dopiero za miesiąclekarz mówił, ze drugi maluszek rozwija się prawidłowo jak na ten tydzień. Za 2 tygodnie mam prenatalne
Ojej przykro miJesteśmy po wizycie ciąża rozwija się prawidłowo ale już jest pojedynczajeden zarodek przestał się rozwijać.
Mam nadzieję, ze będzie walczyć razem ze mnąOjej przykro miale ważne, że drugi silny
![]()