Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby tak byłoW końcu ruszy! A jak samo się wszystko w swoim tempie przyszykuje to tylko lepiej.
Zdecydowanie dobrze! Tym razem sam balonik zrobił najwiecej. Rozwarcie zrobiło się dość duże i skurczy przy tym dostałam. I tak chodziłam i chodziłam i poród sam się rozkręcił. Pod oksy musiałam być dosłownie chwilę. Może w sumie pół godziny. Byłam w szoku, że tak to może wyglądać. Skłamałabym gdybym powiedziała, że nie bolało, ale bolało nie do zniesienia tylko przez 1,5 godziny a nie 7 jak poprzednio.Oby tak było. . Bo ileż można się szykować
. Mój mezu pyta i co będzie coś dziś. A ja mu mówię, że dopóki krwi nie zobaczę nigdzie nie jadę..trochę boli, ale to na bank nie jest to co powinno być.
A jak Twoja druga indukcja? Bo post był z porodu był raczej pozytywny, ale nie wiem czy dobrze odczytałam ?
No to bardzo się cieszęZdecydowanie dobrze! Tym razem sam balonik zrobił najwiecej. Rozwarcie zrobiło się dość duże i skurczy przy tym dostałam. I tak chodziłam i chodziłam i poród sam się rozkręcił. Pod oksy musiałam być dosłownie chwilę. Może w sumie pół godziny. Byłam w szoku, że tak to może wyglądać. Skłamałabym gdybym powiedziała, że nie bolało, ale bolało nie do zniesienia tylko przez 1,5 godziny a nie 7 jak poprzednio.
A Ty też w poniedziałek szpital? Wiec chyba sama zostanę na tym placu boju@Justyna3210 ojoj to powodzenia, oby tam jak najszybciej się zadziało, a balonika na to rozwarcie ci nie założą? A może przebiją ci pęcherz w końcu, to by przyspieszyło sprawę.
@maszak a więc to tak, tamten kawałek czopki to był tylko straszakwytrzymaj do poniedziałku, bo tu z @kamilamhm same na placu boju zostaniemy
U mnie nic się nie dzieje. Poszłam dziś z przyjaciółką na spacer, o dziwo dobra forma więc naprawdę sporo pochodziłam. Ale nie wydaje mi się, żeby to coś zmieniło, wcale nie czułam napierającego dziecka. Chyba właśnie dlatego całkiem nieźle mi się szło.
U ciebie jak już odszedł czop to na pewno będzie lepiej! Bądź dobrej myśli. Będę trzymać kciuki.No to bardzo się cieszę. To ja już spokojniejsza pojadę do szpitala
. Czyli może jak mi w poniedzialek założą balonik to i może w poniedziałek się uda
.
Jeszcze jaA Ty też w poniedziałek szpital? Wiec chyba sama zostanę na tym placu boju![]()
ja też czekamA Ty też w poniedziałek szpital? Wiec chyba sama zostanę na tym placu boju![]()
Tak, idę w poniedziałek. Ale też nie wiem, czy od razu się wezmą za wywoływanie, czy będą obserwować.A Ty też w poniedziałek szpital? Wiec chyba sama zostanę na tym placu boju![]()